[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

Upper + Hkd 有意請留ggc Id

+hkd仲upper

+hkd

韓服賣緊30E 新服個垃圾價可以點

其實upper+hkd無問題ge咁割愛揾錢又有人唔洗自己合/等market咪deal lo不過upper會減hkd姐

但韓服個價無咩比ge其實人地送咁多錢,賺錢快咁多d野係貴d

韓服賣緊30E 新服個垃圾價可以點

其實upper+hkd無問題ge咁割愛揾錢又有人唔洗自己合/等market咪deal lo不過upper會減hkd姐

kaka韓服個價平到無人要 新服好撚貴

用10U EVANS 都手感唔錯, 我用緊+7

carrick 06u中中,10u防中
如果無太多錢
後防放
10u evra ec rojo ec smalling 10uflether
因為右閘無咩人選如果用ec達米安要加上去先好少少,但貴到仆街唔抵用rojo就因為16要over+6先ok所以如果無太多錢可試ec,smalling 就必要了因為曼聯中堅佢係又高又防守又好爆炸頭會用14wc +7好d,因為雙速快十幾點,16慢到仆街另外rio其實都ok不過都係貴野vidic 就真係建議唔好用了因為成日反應on99咁派膠,而且0回追慢到死,好易比人 qw 過頭波一係回追唔夠快頂唔中自己仆街>比人單刀所以頭先講果2隻有回追能力的會好d。左閘就一定evra了,雖然有少少矮,但又硬又快出腳準,最好多就係佢rooney就點都10u嫁啦,能力上同手感上都好好+5夠做最後d球員+幾你自己睇錢決定,我就建議最少+5小小垃圾曼聯心得另外ll+shell 放08rio+5

vidic 幾好用啊 我vidic打sw

10u vidic好撚勁

我自己係用ROJO 打SW, 搵細緊打LCB 加個C9/F24打CB
VIDIC RIO我試過一handicap 佢地就派哂膠所以都放哂落後備

好撚同意你係咪有打22/33

我會答你11/22/33都打

當你地幫我推咋 +8 kante

用10U EVANS 都手感唔錯, 我用緊+7

carrick 06u中中,10u防中
如果無太多錢
後防放
10u evra ec rojo ec smalling 10uflether
因為右閘無咩人選如果用ec達米安要加上去先好少少,但貴到仆街唔抵用rojo就因為16要over+6先ok所以如果無太多錢可試ec,smalling 就必要了因為曼聯中堅佢係又高又防守又好爆炸頭會用14wc +7好d,因為雙速快十幾點,16慢到仆街另外rio其實都ok不過都係貴野vidic 就真係建議唔好用了因為成日反應on99咁派膠,而且0回追慢到死,好易比人 qw 過頭波一係回追唔夠快頂唔中自己仆街>比人單刀所以頭先講果2隻有回追能力的會好d。左閘就一定evra了,雖然有少少矮,但又硬又快出腳準,最好多就係佢rooney就點都10u嫁啦,能力上同手感上都好好+5夠做最後d球員+幾你自己睇錢決定,我就建議最少+5小小垃圾曼聯心得另外ll+shell 放08rio+5

vidic 幾好用啊 我vidic打sw

10u vidic好撚勁

我自己係用ROJO 打SW, 搵細緊打LCB 加個C9/F24打CB
VIDIC RIO我試過一handicap 佢地就派哂膠所以都放哂落後備

好撚同意你係咪有打22/33

我會答你11/22/33都打

用f24打cb你應該有用我隊曼打33
拎其他ser個價黎比 on9

太矮又少隐藏 不過17應該大升 如果玩到嘅話

太矮又少隐藏 不過17應該大升 如果玩到嘅話

隻野用落好勁嫁,有時唔係淨睇能力,要睇埋手感
收熱刺 GK DF +7或以上
10u 11 雲達華治
08羅比堅尼
11多遜
11柏加

10w S.Kehl +6或以上
有冇巴打知西班牙套可以點組,有10億用

垃圾西班牙隊

屌你老母 成撚日trade到world best falcao sneijder villa+2+3
垃撚圾又放唔出
屌你老母 成撚日trade到world best falcao sneijder villa+2+3
垃撚圾又放唔出

垃撚圾又放唔出

WB falcao應該要加能力值 無理由咁低
垃撚圾又放唔出

WB falcao應該要加能力值 無理由咁低

認真我覺得幾好用
走位 射術都好正
見上面巴打放出黎 而家market 都有隻

not me 有人買左Lu
ll sell +8 16年koscielny 有意ggc+72967662
ll sell +8 16年koscielny 有意ggc+72967662

代fd放 ll+hkd/點
其實幾億值幾多港紙?真心搵到錢既咩

其實好多+8 市場都有放, 但可能係幾日先出現一隻咁囉, 想得到既, 一係日日曝實個market, 一係自己合, 一係俾錢買
求搶market apps
部左幾日都搶唔到心頭好
求搶market apps
部左幾日都搶唔到心頭好

有apps搶咩
其實幾億值幾多港紙?真心搵到錢既咩

一直覺得比真錢買遊戲嘢嘅人都係on

ll+hkd/點放 ggc 104807725
個free reward真係唔話得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞