[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實幾億值幾多港紙?真心搵到錢既咩

一直覺得比真錢買遊戲嘢嘅人都係on

呢度好多巴打都有
見上面巴打放出黎 而家market 都有隻

其實好多+8 市場都有放, 但可能係幾日先出現一隻咁囉, 想得到既, 一係日日曝實個market, 一係自己合, 一係俾錢買

yes一黎合+8成本效率極低,自己合好大機會洗唔知幾多,二黎唔係全部人都有咁多時間曝市場,所以花一百幾十買都係好選擇不過當然好多少有的+8先值貴錢啦
收熱刺人
+5-8:
10u, 11 Van der Vaart
10u, 11 M.Dawson
08 Robbie Keane
11 Parker
07 Berbatov
06w Paul Robinson

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
16 Alderweireld
10u Lennon

+5
EC Vertonghen
thanks

呢度好多巴打都有

無問題喎,雖然未買賣過
唔係幾億嘅問題,主要係無貨,同難合先會加錢
你試下買隻wb rio,16 bale +8,7x24都未必mon到

呢度好多巴打都有

無問題喎,雖然未買賣過
唔係幾億嘅問題,主要係無貨,同難合先會加錢
你試下買隻wb rio,16 bale +8,7x24都未必mon到

主要係稀有 ge 人咪值要人地割愛都要比人地有賺先肯放啦
呢個有咩用?
呢個有咩用?

upgrade point黎
收熱刺人
+5-8:
11 Parker
07 Berbatov

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
10u Lennon

+5
thanks

想睇巴打隊熱刺
我都組緊但差個左閘

依家啲wb
收熱刺人
+5-8:
11 Parker
07 Berbatov

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
10u Lennon

+5
thanks

想睇巴打隊熱刺
我都組緊但差個左閘

暫時係咁咋 後防會用翻16 rose walker a4 同ec V5
左閘rose 有+7就用得 我覺得
Btw巴打有冇10u多遜 今日俾人搶咗隻+6

有無巴打知咩事
有冇巴打有新加坡apple id暫借,之前個個無啦啦用唔到
收熱刺人
+5-8:
11 Parker
07 Berbatov

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
10u Lennon

+5
thanks

想睇巴打隊熱刺
我都組緊但差個左閘

暫時係咁咋 後防會用翻16 rose walker a4 同ec V5

我隔硬組 我都冇
我組熱刺為左同朋友玩(佢偽阿妓
所以唔太識熱刺舊人
想問下點樣用真錢同人交易球員?
10u 朗尼個traits話Argues with Referee係咩嚟
10u 朗尼個traits話Argues with Referee係咩嚟

同球證嘈交

想問得一億 應唔應該買個+3朗尼
定儲起佢等3億先買+5

減低食牌機會 好似係

真錢 , 人地市場放,你出ep買
ll 即係放lower limit 價

同球證嘈交

想問得一億 應唔應該買個+3朗尼
定儲起佢等3億先買+5

收熱刺人
+5-8:
11 Parker
07 Berbatov

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
10u Lennon

+5
thanks

想睇巴打隊熱刺
我都組緊但差個左閘

我隔硬組 我都冇
所以唔太識熱刺舊人

唔緊要啦 熱刺啲舊人大部份都係廢 如果你隻雲耶馬再高grade啲應該幾爽
[quote]收熱刺人
+5-8:
11 Parker
07 Berbatov

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
10u Lennon

+5
thanks

想睇巴打隊熱刺
我都組緊但差個左閘

我隔硬組 我都冇
所以唔太識熱刺舊人

唔緊要啦 熱刺啲舊人大部份都係廢 如果你隻雲耶馬再高grade啲應該幾爽

隻eriksen爆幾鑊
冇撚咗2000萬
[quote]收熱刺人
+5-8:
11 Parker
07 Berbatov

+7-8:
16 Lloris
16 Walker
16 Rose
10u Lennon

+5
thanks

想睇巴打隊熱刺
我都組緊但差個左閘

我隔硬組 我都冇
所以唔太識熱刺舊人

隻eriksen爆幾鑊
冇撚咗2000萬

我直接買咗+7算 20lv team colour+2啱啱好110
上個禮拜合雲達華治同羅比堅尼合到想死 爆咗一打+6

好想識你巴打mg 第10,我上過11上唔到你有無入高登會

有,頭10真係要有啲運仔
當初冇10幾連勝一定上唔到
前10仲要有至少4個係洗分

有,頭10真係要有啲運仔
當初冇10幾連勝一定上唔到
前10仲要有至少4個係洗分

+你ok?留個fifa id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞