[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Server maintenance

好彩岩岩VIP TRADE 完先出事
想問mouse 連點個程式叫咩名
洗左機唔記得左個名

lm

patient
Challenge mode而家好撚難玩
升分少又跌得多
Challenge mode而家好撚難玩
升分少又跌得多

踢得好慢
幾時先update wb 出新卡
少少野都做咁耐
少少野都做咁耐

第一日玩呢隻game
少少野都做咁耐

第一日玩呢隻game

we are live[patch 18.01]
1st Sep 2016
-16 2nd roster update
-winter transfer update
-world best update

應該係咁
慢慢等啦你
追隻06w 高老師+5追左成日都係得隻7億9千萬 啱啱一見到有6億3諗都唔諗即買都係俾之前貴勁多 點撚解要絕版呀
少少野都做咁耐

第一日玩呢隻game

we are live[patch 18.01]
1st Sep 2016
-16 2nd roster update
-winter transfer update
-world best update

應該係咁
慢慢等啦你

打緊傳奇mg mode
條馬拉仔打到一半問我可唔可以share strategy
然後我問佢點解搵我 (我同佢踢緊1比1
佢就fk off, go die, bitch
仲聊我打1on1
12碼電腦射贏佢補多句lucky win noob
打緊傳奇mg mode
條馬拉仔打到一半問我可唔可以share strategy
然後我問佢點解搵我 (我同佢踢緊1比1
佢就fk off, go die, bitch
仲聊我打1on1
12碼電腦射贏佢補多句lucky win noob

馬拉仔不嬲on9
新手有野想問 請指教
想問買carrick 打防中/中中應該買邊隻版?
想買黎搭16既爆炸頭 但條中場會唔會太慢?
新手有野想問 請指教

速度型正前費托定希古恩好?
新手有野想問 請指教

06U

托利斯好正 走位風騷

托利斯好正 走位風騷

費托
有無人可以講下點防守?
成日追追下人比人過
巴打們有沒新加坡既apple ID提供
除axps果個之外
想問下係咪唔應該買16年既人既玩?
想玩利記 可以點砌?
有無人可以講下點防守?
成日追追下人比人過

失控球咪急住轉人
拉cdm落去追波
Cb會auto標波既
你地有冇較過任何AI setting?
而家缺錢
應唔應該賣走WB C朗
換幾隻+5返嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞