[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
[Patch 17.01] Server Maintenance 2:30 AM - 1:00 PM 2nd Feb, 2017
We will be having a Server Maintenance from 2:30AM to 1:00 PM 2nd Feb, 2017 for Roster Update. Please log off the game by 2:15 AM to prevent any data loss.
This server maintenance will auto collect uncollected EP.

留名等睇3點都未入到ser
d絕版卡價有排升
個人認為+6唔洗強求
市場買唔到就合到5算數
反正雙速再快都係跑得慢過人地隻費迪南

有錢人玩意嘛,加五已經滿足唔到

之前fb有個post問邊個球員跑最快,最多like就係+0 mothersucker
食正handicap雙速200都無用
個人認為+6唔洗強求
市場買唔到就合到5算數
反正雙速再快都係跑得慢過人地隻費迪南

我發現evra handicap時候超快超好撞
08e evra+2 比夠13lv
保證
會唔會開放TRADE既上限呢
邊位大會巴打叫SaMxdd?
半場射得一球半單刀炒左就話handicap
淨係識qw 垃撚圾
無技術就唔好咁撚多嗲
收10u & 11 熱刺雲達華治 任何grade都ok
EC準備跌到不似人型

點解
想問下巴打們玩single mode 多定muti mode 多
EC準備跌到不似人型

點解

每日獎勵有得抽
EC準備跌到不似人型

點解

每日獎勵有得抽

自膠添
有冇人放加8比小弟,唔要中場同龍門

正想講我有隻+8迪基亞
有冇人有pc key 試左好耐都冇
06w mothersucker 用落仲廢過 10u matip
大舊得黎好鈍下 tackle完 比人地個前鋒搶返
06w mothersucker 用落仲廢過 10u matip

2隻都好好用
點解我trade 親都係蝕幾十M

Same here

收10 10u 11 熱刺 雲達華治
16 dele alli +8

Same here

真係唔識用 次次比人過頭笠

Same here

mother sucker就係貪佢model大,成坐山咁守住

過頭波就係防守問題,點都要拉個人跟住人地最前個隻,如果唔識守就換隻回追型,快嘅cb,但幫助唔大,練好啲防守先

雖然有時鳩傳qw真係無得守
因為傳個個都係靠運鳩傳,佢都唔知會傳到,個啲就真係睇臨場

Same here

mother sucker就係貪佢model大,成坐山咁守住

過頭波就係防守問題,點都要拉個人跟住人地最前個隻,如果唔識守就換隻回追型,快嘅cb,但幫助唔大,練好啲防守先

雖然有時鳩傳qw真係無得守
因為傳個個都係靠運鳩傳,佢都唔知會傳到,個啲就真係睇臨場

使用sw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞