[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想問下係咪唔應該買16年既人既玩?
想玩利記 可以點砌?

Skrtel要轉番EC
想玩利記 可以點砌?

Skrtel要轉番EC

點解mane 咁高能力既?
我見+1唔係低過古天奴架咩
利申新手 唔識d能力點升
想玩利記 可以點砌?

Skrtel要轉番EC

有分 +1同+5 仲有同一隊球會/ 全部球員加二以上會加teamchem
你新手先整個全隊加二

Skrtel要轉番EC

有分 +1同+5 仲有同一隊球會/ 全部球員加二以上會加teamchem
你新手先整個全隊加二

同埋 Mane buff 左
但我有08廢托 但我無錢升+2應該 咁仲用唔用?
之前agger升+4爆左

照用啦 個人認為mane 堅好用 打wing 一流

廢奴用緊ec 咁用16定ec 好?

廢奴用緊ec 咁用16定ec 好?

EC 我係因為16 +5 同埋EC 好貴先用16
一彈放自己個陣出黎先 幫手睇

換咩人好?

換咩人好?

有16mane 14史毒 08kuyt
Cam 黎講wb modric定kroos? Kroos做cdm掂唔掂?
ENHANCEMENT POINT有乜用

合卡 加成功機率

換咩人好?

有16mane 14史毒 08kuyt

古治打翼 古10可以打am後備玩遠射

合卡 加成功機率

果D唔係UPGRADE POINT咩?
點解電腦d 頭鎚咁op 一定就爆 你地點防電腦d 高波
(打緊8*)
點解電腦d 頭鎚咁op 一定就爆 你地點防電腦d 高波
(打緊8*)

點解電腦d 頭鎚咁op 一頂就爆 你地點防電腦d 高波
(打緊8*)[
打錯字
難得見到有人放10U大髀點知比人搶左

想換中場同後防 有8億幾 點換好

全合加2啦 本身多1數值又食到buff

CB換左Rio佢啦 +1 數值太弱 06w 梅毒 14w Hummel 14T boateng 10W Silva EC 華湯根
Wb龍門保方係咪最勁
新手有野想問 請指教
想問買carrick 打防中/中中應該買邊隻版?
想買黎搭16既爆炸頭 但條中場會唔會太慢?

曼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞