[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
申請左入會(truehappyfootball)

名:xacxmilanx

巴打們有興趣既pm我
ggc 19310501
or留聯絡方式
有咩慘得過打左成季RANK 然後咁

top 10

top 10

神手貼隊波嚟睇下
放130e ac
ggc id: 168852798

呢個係咩app
android有冇?

屌,第一版咪有囉

top 10

神手貼隊波嚟睇下

manager ranking黎
06u同08e法比 邊個好用D?

top 10

神手貼隊波嚟睇下

打左幾多場

top 10

神手貼隊波嚟睇下

打左幾多場

幾百場
每日掛15場做埋佢啲任務
mg mode 6112係咩心態?
好似多人偏好玩manager
但我覺得自己control好玩啲
manager完全無興趣玩

Legend A,B 好多6df
712, 640 都有
真係勁撚好彩
Ec Vidal加四加三上銀 06u Gerrard 加四加三又上到

冇撚得揀 新Engine搞到成班防守Ai變哂做弱智 唔泊大巴冇得打
屌 matic+2 3e2買個下話sold真係想打爆moon
屌 matic+2 3e2買個下話sold真係想打爆moon

14t matic+2?

3.2 買加二應該打爆mon

14t matic+2?

3.2 買加二應該打爆mon

+5 嬲到打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞