[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
防中14w pogba夠唔夠用

唔記得講 +5

+6好d,手感無得頂

+6貴+5 三倍買唔起
防中14w pogba夠唔夠用

唔記得講 +5

+6好d,手感無得頂

+6貴+5 三倍買唔起

本來都用14w pogba打cdm 超爽
之前trade到隻16+5 打cdm好似差2班
早知唔換
點樣破sw
守到你然後又C朗基沙文奧巴美揚
淨係輸比踢sw既隊
好似打多個後防咁
好on9

5後衛SW陣在此
點樣破sw
淨係輸比踢sw既隊
好似打多個後防咁
好on9

5後衛SW陣在此

5後衛真係好難頂 如果如面控波好基本上唔使打
我用遠射同傳中打
同埋5後衛多數個form好迫係中間 多d長傳分邊再落底幾好打
當係要有個頂得波
邊隊國家隊最齊人

西法德意英應該都最齊腳
巴西都可以

最齊應該係英同德

THX 組德人先
點樣破sw
淨係輸比踢sw既隊
好似打多個後防咁
好on9

5後衛SW陣在此

5後衛真係好難頂 如果如面控波好基本上唔使打
我用遠射同傳中打
同埋5後衛多數個form好迫係中間 多d長傳分邊再落底幾好打
當係要有個頂得波

5後衛一定要有耐性
故意縮後引人地迫上
通常等到對面CDM LB RB上埋黎就好時候
一搶到波 立即反擊QW 中出爆邊樣樣得
不過遇上傳控高手就仆街 係禁區頂比人猜撚死
如果課金買邊樣野最好
課幾多先有萬幾Cash

有冇人有興趣?

咁既人腳點擺陣好?
應唔應該買06u gerrard?

咁既人腳點擺陣好?

Btw呢個人腳打到咩ranking
[img]https://holland.pk/puwtk6lg[img]
咁既人腳點擺陣好?

Btw呢個人腳打到咩ranking

我技術廢 rank c

咁擺個陣得唔得

咁擺個陣得唔得

中場差隻box to box 有啲唔夠硬
無咩錢可以用yaya 換迪布尼

咁擺個陣得唔得

咩叫做box to box
諗住抽4000果個pack

咁擺個陣得唔得

姐係有氣有力
係禁區跑去禁區
掃蕩串連乜鳩都做
全能咁囉
邊個陣好d?

咁擺個陣得唔得

姐係有氣有力
係禁區跑去禁區
掃蕩串連乜鳩都做
全能咁囉

yaya 新eng廢左好耐,所以用pogba/bodmer 果類好d
邊個陣好d?

wa 巴打你對中堅自爆組合無人回追,加上dani有攻無回頭=打少隻後防,你係咪成日比人反擊入
邊個陣好d?

wa 巴打你對中堅自爆組合無人回追,加上dani有攻無回頭=打少隻後防,你係咪成日比人反擊入

我少打rank
同fd玩多
人地反擊靠vidic撞人 加上係曼,所以唔想用其他中堅
邊個陣好d?

我少打rank
同fd玩多

曼就買屎波寧啦
兩個陣都要拉一個cm落番cdm
減少被中出
有冇人知off training mode 有咩用
邊個陣好d?

我少打rank
同fd玩多

曼就買屎波寧啦
減少被中出

係曼但係全隊得兩隻係
邊個陣好d?

我少打rank
同fd玩多

曼就買屎波寧啦
減少被中出

係曼但係全隊得兩隻係

用smalling+rojo 仲好,依2隻其實得有愛先用
邊個陣好d?

我少打rank
同fd玩多

曼就買屎波寧啦
減少被中出

係曼但係全隊得兩隻係

用smalling+rojo 仲好,依2隻其實得有愛先用

本身有組全曼ge...
我一直都奇怪冇人用呢對中堅
但rojo數值渣過vidic
細緊總覺得佢overrated
可能係我對維迪李奧有愛掛
有冇人知off training mode 有咩用

快速升lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞