[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

中左咩?

全部+1 開左20個best100同best50 都冇過千萬野 best 30未有位開

嘩屌。。。祝好運

唔開到時d野limited咪冇得抽好野

全部+1 開左20個best100同best50 都冇過千萬野 best 30未有位開

嘩屌。。。祝好運

係呀

嘩屌。。。祝好運

係呀

伏成咁
6億左右想買隻CDM
有咩介紹

EC Vidal + 4
10wc Gerrard + 6
Kim Swee Ong +1

有無其他推介
6億左右想買隻CDM
有咩介紹

有無其他推介

14t matic 10w khedira
6億左右想買隻CDM
有咩介紹

有無其他推介

06U de rossi+5 ESSIEN+7都OK
半新手重新入坑 岩岩先升到隊野同自己各50m
半新手重新入坑 岩岩先升到隊野同自己各50m

Cap隊波嚟睇下
有無人仲記得以前要打30場先有一條金key

每日打到想自殺先有機會中正野
6億左右想買隻CDM
有咩介紹

有無其他推介

唔該兩位巴打
6億左右想買隻CDM
有咩介紹

有無其他推介

唔該兩位巴打

不過馬拉Legend 會唔會模組 隱技會唔會勁好多
想問EC是咪趁有價好放?
想問EC是咪趁有價好放?

同問
加1既話九成跌
14 億 wb 謝4 抵唔抵玩?
襯而家梅毒+5 都係5E 好買啦!

會唔會太勁
仲有咩要買定先

會唔會太勁
仲有咩要買定先

06u Cech 韓服Top5龍門 +4都係夠用
MP 有冇可能一個月儲到12000?
佢mp shop有draft 3 pack但咁貴
MP 有冇可能一個月儲到12000?
佢mp shop有draft 3 pack但咁貴

有課金人士專用

有冇阿記巴打有興趣

有冇阿記巴打有興趣

想要 但無錢
巴打幫幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞