[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想拿coin,想問一開波我𧗤一去屍喪果度無傷拿匙,再回頭做 手指任 會唔會 做唔到?有冇限順序

我費事煩跟足youtube做,就算俾怪抓倒都唔怕,照樣可以拎倒coin,所以基本上冇壓力

做完第一個手指任

上返樓梯上去 度門冇笑聲 第二個任出唔到

拎左錄影帶未?

做完第一個手指任

上返樓梯上去 度門冇笑聲 第二個任出唔到

好似有次序要拎左某d野先觸法下一個

跟足walkthrough 做應該唔難
最煩係睇帶果part要見女鬼先得,我睇左3次

第五個笑聲我自己玩睇兩次帶就觸發到,之後有次幫fd打要睇三次先得
預訂幾錢?訂左唔驚偷跑?

唔訂博偷跑
預訂幾錢?訂左唔驚偷跑?

唔訂博偷跑

訂左要準時先有得玩

想訂訂唔到咋

唔訂博偷跑

訂左要準時先有得玩

想訂訂唔到咋

而家訂會唔會訂唔到?

訂左要準時先有得玩

想訂訂唔到咋

而家訂會唔會訂唔到?

我諗應該仲有鋪頭收緊訂, 同埋點解大家覺得訂左之後偷跑左既話會冇得玩? 我未試過訂完game偷跑左要都等正日先有得玩

利申: 已經訂左連inside report既特別版
留名
指完堵門出去望鏡果個又卡左

望完鏡再望後面都冇聲出

接唔到下個

唔可以慢慢轉身,要拉後按O做180度轉身
指完堵門出去望鏡果個又卡左

望完鏡再望後面都冇聲出

接唔到下個

唔可以慢慢轉身,要拉後按O做180度轉身

成日比隻喪屍咬到

咬倒都照可以拎coin,由佢咬
淨女鬼果度看唔到

去到看娃娃 冇奸聲 前題看到女鬼

第一次帶未必有,再睇過再返黎,重覆做到有
https://youtu.be/5y2AsPOdUvQ

跟住佢做一take pass
玩完DEMO覺得好暗同埋唔多似BIO系列咁
係咪我問題

想訂訂唔到咋

而家訂會唔會訂唔到?

我諗應該仲有鋪頭收緊訂, 同埋點解大家覺得訂左之後偷跑左既話會冇得玩? 我未試過訂完game偷跑左要都等正日先有得玩

點解我唔同有得訂嘅?
咩version有inside report

我唔同點解有得訂嘅?

點解我見唔到

我唔同點解有得訂嘅?

點解我見唔到

我直接同買開game間鋪講訂ps4版bio7連本書嗰個版本,不過我係11月尾時訂
詳細: https://www.facebook.com/CAPCOMasia/posts/1341546185864304

想要電話殻
我12月頭去信和問佢話截左啦
等現貨算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞