[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無人留意到,最新version既demo入面,baker family係有4個人.
有機會係zoe baker, 之前聽過但未見過既角色.

應該就係封面嗰個傳說中既小妹妹
有無人留意到,最新version既demo入面,baker family係有4個人.

係咪有張全家幅?應該係火爐側邊
有無人攞左dirty coin?
第三個case 唔知點解trigger 唔到
打同射幅畫都無笑聲
之前玩都得

係咪有張全家幅?應該係火爐側邊

係,似係一仔一女

應該就係封面嗰個傳說中既小妹妹

打同射幅畫都無笑聲
之前玩都得

我都試過幾次呢個情況,只可重新玩過,唔知關唔關拎道具既時間事
打同射幅畫都無笑聲
之前玩都得

點save?

冇得save
我想問如果買左Season Pass會多左D乜???
打同射幅畫都無笑聲
之前玩都得

我都試過幾次呢個情況,只可重新玩過,唔知關唔關拎道具既時間事

似真係時間事

點save?

冇得save

咁拎dirty coin有咩用? 又冇save

好似話可以帶去正式game用
打同射幅畫都無笑聲
之前玩都得

似真係時間事

入地下室指住條屍前要有斧頭係身,之後先去劈畫
機本上最好一早拎左斧頭先

似真係時間事

入地下室指住條屍前要有斧頭係身,之後先去劈畫
機本上最好一早拎左斧頭先

我個情況反而係每次我拎定斧頭落去指屍後就觸發唔到幅畫嗰度

點save?

冇得save

咁拎dirty coin有咩用? 又冇save

隻game冇得中途save,但拎左dirty coin既話會叫你留住個遊戲記錄等正式版時用
得ps4一月出?
pc幾時出?
得ps4一月出?
pc幾時出?

Pc都係同一日喎
係vr mode ps4 exclusive 之麻
想拿coin,想問一開波我𧗤一去屍喪果度無傷拿匙,再回頭做 手指任 會唔會 做唔到?有冇限順序

我費事煩跟足youtube做,就算俾怪抓倒都唔怕,照樣可以拎倒coin,所以基本上冇壓力
想拿coin,想問一開波我𧗤一去屍喪果度無傷拿匙,再回頭做 手指任 會唔會 做唔到?有冇限順序

我費事煩跟足youtube做,就算俾怪抓倒都唔怕,照樣可以拎倒coin,所以基本上冇壓力

做完第一個手指任

上返樓梯上去 度門冇笑聲 第二個任出唔到

好似有次序要拎左某d野先觸法下一個

做完第一個手指任

上返樓梯上去 度門冇笑聲 第二個任出唔到

好似有次序要拎左某d野先觸法下一個

跟足walkthrough 做應該唔難
最煩係睇帶果part要見女鬼先得,我睇左3次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞