[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Hard 難度難打到抽筋,一開波開槍射mia個到都未過到

屌我啱啱都死咗一次

射曬啲子彈都射唔死佢
有無劇透撚講下今集故事講乜

上網有得睇,game未出已有人爆機
去到解剖室是咪一定要打死個大叔?

記得帶電鋸

VR畫質係差
但浸沉感係ok,唔會好留意畫質
不過唔知呢隻會唔會好暈

一開始行入去個到d樹起哂格個下真係呆呆地
但入到屋好好多
我就唔覺暈,係對眼攰

呢隻Game 唔用vr 玩好過
電視出畫質超靚
同埋用vr 玩會暈

暈到嘔
元朗448特別版

特別版有咩送?
入解剖室條key邊度有
入解剖室條key邊度有

已解決
去到解剖室是咪一定要打死個大叔?

記得帶電鋸

邊度有電鋸
我屌你老尾臭西而家夠竟咩撚事
隻GAME寫明24號先賣今日先22號,計撚盡晒時差都無可能咁快有得玩呀我屌CAPCOM條老尾
睇番前幾頁仲有人話荃灣有得買我屌你老味

好多人已經爆機
我屌你老尾臭西而家夠竟咩撚事
隻GAME寫明24號先賣今日先22號,計撚盡晒時差都無可能咁快有得玩呀我屌CAPCOM條老尾
睇番前幾頁仲有人話荃灣有得買我屌你老味

好多人已經爆機

鋪頭偷跑無計嫁wo
旺角同灣仔有無貨

記得帶電鋸

邊度有電鋸

爆佢一次爆頭,佢會拿鋸,你跟住佢去個位有一把鋸

打唔死既

CAPCOM官方FACEBOOK仲寫明話係24號,係咪我文盲盲撚左定係我個FACEBOOK穿越左時空去左第二個平行世界
我屌你老味仲想預購STEAM,24號先解鎖CAPCOM就比人係平行時空爆機,咁我仲預購黎做咩9?

一早話左walk in買好過訂

唔好意思,見盡唔少預購既PK野,預佢條老尾呀

第一日打機咩

Steam呢啲留返特價啦
旺角同灣仔有無貨

旺角同灣仔有無貨

188大把
無知一問,幾時有PC版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞