[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無巴打同我一樣,覺得今次大改好正。
第一身解迷射擊,無哂格鬥qte,還原恐佈感
試玩嚇到痴線

P.T.仲恐怖,可惜唔出正式版

唔ps2咪3ds咁囉

你有冇玩過架

我買完玩完覺得畫面係咁既質素又唔得既

梗係得
咁當然唔及non vr aaa大作咁靚
只不過客觀咁睇肯定唔止ps2質素嘛
ps VR 鋸齒勁到呢

我記得試玩一隻賽車game vr時,好似玩緊8bit遊戲

唔係隻隻game係咁,driveclub真係累死sony
壞結局...歡迎加入

請問個個都係咁?demo?

唔係,有幾個結局
壞結局...歡迎加入

請問個個都係咁?demo?

唔係,有幾個結局

我去到地下室比隻怪打死 可以點殺隻怪

好似係殺唔死的
ps VR 鋸齒勁到呢

我記得試玩一隻賽車game vr時,好似玩緊8bit遊戲

唔係隻隻game係咁,driveclub真係累死sony

本身佢實體版都已經唔太掂
估唔到係VR領域都繼續拖累罪大

唔係,有幾個結局

好似係殺唔死的

殺唔死的

壞結局:拎匙後被怪物咬到一下或以上,逃走到樓上窗口時,會感染變成喪屍

好結局:拎匙後冇被怪物咬到,順利走到窗口,逃走成功
Re7 vr 係vr 入邊比較好個隻

玩完drive club 先知咩叫垃圾
Re7 vr 係vr 入邊比較好個隻

玩完drive club 先知咩叫垃圾

driveclub堅係垃圾
好彩有玩過demo冇買到

好似係殺唔死的

殺唔死的

壞結局:拎匙後被怪物咬到一下或以上,逃走到樓上窗口時,會感染變成喪屍

我用足10飛子彈再加斧頭劈到我死隻molder都唔死

殺唔死的

你邊度搵槍同斧頭?

槍地下室拎閥門手柄之後去廁所沖水
斧頭係入地下室前有得攞開鎖工具,之後係廚房有個櫃開就有

殺唔死的

你邊度搵槍同斧頭?

斧頭係厨房櫃桶, 鎗係廁所
好似見過人用晒demo入面所有子彈打隻怪頭可以佢消失
斧頭就算了,打唔到佢出硬直
我依家慣左拎閥門手柄後衝入去拎鎖匙,但唔好行到最入,要離條匙最遠而又可以拎到既距離拎
拎完即刻180度轉身衝去開門(係呢個位最大機會中招),開第一下後即刻用中間條屍撞低隻怪後,再去踢嗰兩次門就得
我依家慣左拎閥門手柄後衝入去拎鎖匙,但唔好行到最入,要離條匙最遠而又可以拎到既距離拎
拎完即刻180度轉身衝去開門(係呢個位最大機會中招),開第一下後即刻用中間條屍撞低隻怪後,再去踢嗰兩次門就得

大陸教可以第一次入去時乜都唔拎,直行到手指指果條屍度, 再轉身出去, baker會照鎖門, 喪屍照出但唔會出到黎, 可以慢慢踢門
Bio7 demo 有更新?

大陸教可以第一次入去時乜都唔拎,直行到手指指果條屍度, 再轉身出去, baker會照鎖門, 喪屍照出但唔會出到黎, 可以慢慢踢門

呢個方法係work,但其實有風險
首先如果用你上面個方法,直接開門隻怪係會係停屍間跌落黎,同你既距離近左,開門至踢門之間既時間易中招

其次即使你無傷踢到門出去,你一日未拎鎖匙隻怪都會繼續出現,當你再入返去時雖然係冇左baker叔擋門,但隻怪大約會係你入窄巷時出現,當你拎完鎖匙再返轉頭時佢已經係窄巷封左你路,你想唔中招其實仲難左

利申: 我初初玩midnight ver.就係揀踢門出去先

係, 你睇下你個demo係唔係midnight ver.
唔係既話表示你個demo唔係最新

呢個方法係work,但其實有風險
首先如果用你上面個方法,直接開門隻怪係會係停屍間跌落黎,同你既距離近左,開門至踢門之間既時間易中招

其次即使你無傷踢到門出去,你一日未拎鎖匙隻怪都會繼續出現,當你再入返去時雖然係冇左baker叔擋門,但隻怪大約會係你入窄巷時出現,當你拎完鎖匙再返轉頭時佢已經係窄巷封左你路,你想唔中招其實仲難左

利申: 我初初玩midnight ver.就係揀踢門出去先

明白 , 謝賜教

係, 你睇下你個demo係唔係midnight ver.
唔係既話表示你個demo唔係最新

今晚番去重玩先
之前玩到開門比個阿叔打左一野就完左
有無人留意到,最新version既demo入面,baker family係有4個人.
有機會係zoe baker, 之前聽過但未見過既角色.
快D出喇, 等左好耐
應該有偷跑
希望20號玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞