[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
老母點樣打 射撚曬D子彈入佢個西到都唔死

放蟲個個?
有冇巴打知好景嗰間有得賣未?

放蟲個個?

你拎刀仔打佢 或者走就得 普通難度都唔係話好難打 識避同擋下就過到 依家最大問題係搵唔到路 停屍間果度點開

點樣開⋯
血清要救邊個好?Mia定Zoe?
卡左喺停屍間,揾唔到最後一個狗頭

放蟲個個?

你拎刀仔打佢 或者走就得 普通難度都唔係話好難打 識避同擋下就過到 依家最大問題係搵唔到路 停屍間果度點開

點樣開⋯

開到了 睇左張紙就明點開
打爆左老母西了終於都,.,,燒到咩都冇 依家去打個後生仔

放蟲個個?

點樣開⋯

開到了 睇左張紙就明點開

有老母打咩 用Mia果到? 我冇打直接走
血清要救邊個好?Mia定Zoe?

G end左B end右
打爆左老母西了終於都,.,,燒到咩都冇 依家去打個後生仔

用榴彈打好輕鬆嫁

放蟲個個?

點樣開⋯

3個a 加 血掌印 看下張告二示啦

開到啦,但我無曬子彈

放蟲個個?

點樣開⋯

我留完言 先搵到張紙

點樣開⋯

開到啦,但我無曬子彈

無子彈就拎刀仔同佢打 向上對住佢個頭狂片 睇時機擋1 2 下 食一瓶藥就搞點
係溫室遇到老母,要打?定有咩道具要拎?
卡左係中庭 點搞? 搵哂3個狗頭 出左去又冇野發生

右邊有路去另一間屋,要打老母

入去露營車有電話聽
有無巴打知道,係地道打完阿婆,上2樓樓梯有張相,相入面個馬桶係邊?
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

入左去老母到 啲蟲係咪要硬食先過到

入左去老母到 啲蟲係咪要硬食先過到

有火槍拎 用火攻
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

你當佢第一集咁玩就得 只係變左第一身 同加左擋格咁解

其他都係要打就打 可以唔打 我就跑過 到打老野果度 拎10幾粒散彈對住個頭黎轟 爽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞