[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
果個人點會打果間公司既工

6又玩過真假
唔係又拆開n個DLC黎賣掛
個故仔好似短到仆街咁

已經分左個dlc賣兩舊啦

Source?!

望下deluxe版, 包埋個季票多左幾個分支故事

即係個主角本身都…

好似話隻game入面 會解釋

笑撚左

SK-2神仙水
巴哈有條gameplay有無限彈
可能要speedrun/冇死爆機先有
但係我見d槍打怪冇乜力 睇黎近戰武器仲好用
之前唔係話有leon咩?

無,但曾經傳過有Rebecca Chris 同wesker

6又玩過真假

有人話係產藥聯盟其中一間公司既私人部隊但個名唔知點解剛好一樣
之前唔係話有leon咩?

無,但曾經傳過有Rebecca Chris 同wesker

仲有Ada
好似好正
初初出第一段trailer果陣,好多人話唔似bio,無槍無喪屍,無舊角色,似PT

6又玩過真假

有人話係產藥聯盟其中一間公司既私人部隊但個名唔知點解剛好一樣

唔係好buy
我情願講係hunk扮chris,拉返umbrella條線咁下集先有睇頭

即係個主角本身都…

好似話隻game入面 會解釋

笑撚左

SK-2神仙水

故事有一段會講呢隻藥水既由來(好似係)
屌,normal mode得10個鐘左右

邊到睇到

邊到睇到

外國有人爆機
話第1次玩咗15個鐘
第5次就8個鐘

邊到睇到

外國有人爆機
話第1次玩咗15個鐘
第4次就8個鐘

邊到睇到

外國有人爆機
話第1次玩咗15個鐘
第4次就8個鐘

咁第一次有15個鐘我又覺得 ok既
bio6幾多個鍾
利申 bio6一出買左 玩左十五分鐘無再玩
Bio2 我記得兩個鐘唔save爆到機拎火箭炮
留名等睇巴打直播玩bio7
bio6幾多個鍾
利申 bio6一出買左 玩左十五分鐘無再玩

跑online咁玩,撳實個唔記得L3定R3跑到去終點完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞