[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
點入解剖室

求教

唔記得邊度
啱啱打完邊段?

第3個狗頭
去完個浴缸拎野,點再殺啊叔?

唔駛理佢 走人得 留彈等劇情

我望住支㪚彈都未拎到
去完個浴缸拎野,點再殺啊叔?

唔駛理佢 走人得 留彈等劇情

我望住支㪚彈都未拎到

係咁走人得架啦
殺完老母後 主角講死撚左就唔好動 係唔係香港人做翻譯

求教

唔記得邊度
啱啱打完邊段?

第3個狗頭

去停屍嗰間房開隻jarvis出嚟
打完有條鎖匙㗎
去浴室見到baker令我唸返起bio6隻ustankak隻終極煩膠
去浴室見baker令我唸返起bio6隻ustankak隻終極煩膠
去浴室見baker令我唸返起bio6隻ustankak隻終極煩膠

仲有排你見

仲有排你見

唔係咁就唔過癮
這樣子就比我幹掉,還有戲唱嗎
好似見大家都無咩負評,幾好玩咁啵
有無巴打可以評下分 ?/10
恐怖?
血腥?
解謎?
Bio感
唔慣第一身,今集又黑
真係玩得好撚辛苦

有無圖
岩岩睇完人爆機
劇情比想像中短
後面劇情有d hea同急
講恐怖既話得前半part有feel

有無圖

警察果度仲要串比刀個差佬 小李老母飛刀
有張相係寶藏照片,後面寫著I hid something nice here try to find it if you can.
但我搵唔到個地點

有無圖

唔記得影低 好搞笑 遲下應該會有巴打up片

有無圖

有無圖

今集啲翻譯

有無圖

今集啲翻譯

笑左
有張相係寶藏照片,後面寫著I hid something nice here try to find it if you can.
但我搵唔到個地點

大廳用完隻鷹雕像行入去個暗房位

今集啲翻譯

笑左

好搞笑個翻譯
打到食飯個到已經好淆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞