[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
388入手後見到有地方賣340 ,豪華都係380

邊到
有無知救mia同zoe有咩分別?

利申:救左mia

幾十蚊冇所謂啦
屌想玩
之前個啲都未玩過
但好驚嚇到賴屎 仲要有VR玩

不過vr個畫質咁差會唔會冇咁投入

VR畫質係差
但浸沉感係ok,唔會好留意畫質
不過唔知呢隻會唔會好暈

一開始行入去個到d樹起哂格個下真係呆呆地
但入到屋好好多
我就唔覺暈,係對眼攰
有無知救mia同zoe有咩分別?

利申:救左mia

外國撚話有兩個ending
我都救咗mia
未試zoe

不過vr個畫質咁差會唔會冇咁投入

VR畫質係差
不過唔知呢隻會唔會好暈

但入到屋好好多
我就唔覺暈,係對眼攰

轉角度如果一格格轉就唔暈,但覺得操作好唔順,所以都係習慣下smooth轉

VR畫質係差
不過唔知呢隻會唔會好暈

但入到屋好好多
我就唔覺暈,係對眼攰

轉角度如果一格格轉就唔暈,但覺得操作好唔順,所以都係習慣下smooth轉

一開始smooth轉咗個360度
暈咗
都未到恐怖位就暈

但入到屋好好多
我就唔覺暈,係對眼攰

暈咗
都未到恐怖位就暈

未打已經gameover

暈咗
都未到恐怖位就暈

我又衰嘅
向後行又360度轉
睇下會點
我去到開唔到門嗰度再向一向後行就好暈

明明玩summer lesson冇事

暈咗
都未到恐怖位就暈

VR個問題係我成日跟住左向下望
就超出遊玩範圍 好無癮
係咪部VR set得唔好

暈咗
都未到恐怖位就暈

就超出遊玩範圍 好無癮

係,鏡頭距離唔夠遠

就超出遊玩範圍 好無癮

係,鏡頭距離唔夠遠

那有位

邊到

灣仔數字商場
但我唔知會唔會轉返架

邊到

灣仔數字商場
但我唔知會唔會返架

就超出遊玩範圍 好無癮

係,鏡頭距離唔夠遠

那有位

咁好大獲喎

係,鏡頭距離唔夠遠

那有位

咁好大獲喎

要打斜個電視偷位 一係放高d
已經放電視頂

那有位

咁好大獲喎

已經放電視頂

其實唔駛理個電視,反正你都唔會望倒,你擺邊都得

咁好大獲喎

已經放電視頂

其實唔駛理個電視,反正你都唔會望倒,你擺邊都得

你又岩 因間試下先
去到大廳果度卡左
去完車房殺左大叔
之後點行

卡左

車房上梯,拆開個相架拎道具去開大門
生日蛋糕果度點玩?
睇完餅帶已經嚇到成手汗
我覺得又唔係想像中咁恐怖,但係d人咁鬼難死

暈咗
都未到恐怖位就暈

我又衰嘅
向後行又360度轉
睇下會點
我去到開唔到門嗰度再向一向後行就好暈

明明玩summer lesson冇事

玩過4-6唸住試下向後+X轉身唔得,再試向後+O先轉到身
我唸緊如果唔係玩過前作咁試下轉身D新手根本玩一陣就頭暈
因為我見佢開頭完全冇教過人轉身
同埋我覺得用L3加速好麻煩,要勁大力禁落去先跑到好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞