[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
留名等睇巴打直播玩bio7

我會開台玩 但資源有限做唔到VR直播
推返上黎先
聽講港版係最少删減嘅版本
唔知堅定流
聽講港版係最少删減嘅版本
唔知堅定流

港版係零刪減呀

推到偷跑
開台玩
其實佢集集最尾啲伏線都無解過

第五集又話死嗰個威哥係幾百個裡面其中一個

得以為之後第六集會有講 但係無

第六集最後講威哥個仔

睇來第七集又唔會講

第六集最後講威哥個仔

睇來第七集又唔會講

全部G威哥出哂黎打爆個地球做第8集
星期5偷跑有冇機

第六集最後講威哥個仔

睇來第七集又唔會講

出咁多就變龍珠喇

第六集最後講威哥個仔

睇來第七集又唔會講

可唔可以搵返Carlos出來,個時好中意佢。
但電影又on99咁死左
當年因爲bo6先買PS3
而家就出bo7 我連ps4都未有
好撚想玩呀屌
預購steam
偷步未呀屌你 唔撚玩垃圾fifa啦

行版應該唔會

睇下其他版啦
岩岩買開game間鋪,個老細話可能有機會星期六日有偷跑
不過我諗都係預星期一先有啦,免得星期六日冇到時失望,有咪當驚喜
不過我諗都係預星期一先有啦,免得星期六日冇到時失望,有咪當驚喜

岩岩問
有冇巴打會用PSVR玩

為左BIO7最佳體驗放棄PC畫質買左PSVR

岩岩問

電視放唔到4k買左slim, 但買完vr又會玩到頭暈, 是否悲哀
有冇巴打會用PSVR玩

Vr 絕對比4K更有臨場感
有冇巴打會用PSVR玩

Vr 絕對比4K更有臨場感

不過我睇左first 45mins果段片,
唔知果D第一身播片(?)既場境VR會點樣演譯.
如果好似kitchen咁就真係神作, 但又好似做唔到
晏晝行過黃金金源仲收訂
ig睇好多地方都偷跑左
有冇中文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞