[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

不嬲123都唔係完全日式
又唔係 零 系列
瘋狂痴線既,D怪位置唔同哂,又厚血高攻
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

不嬲123都唔係完全日式
又唔係 零 系列

就係初代果d先係biohazard 最鐘意
係溫室遇到老母,要打?定有咩道具要拎?

help

右邊有路去另一間屋,要打老母

入左去老母到 啲蟲係咪要硬食先過到

有火槍拎 用火攻

係邊拎

入左去老母到 啲蟲係咪要硬食先過到

有火槍拎 用火攻

係邊拎

我意思係入老母間屋渣 未到老母到
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

你當佢第一集咁玩就得 只係變左第一身 同加左擋格咁解

其他都係要打就打 可以唔打 我就跑過 到打老野果度 拎10幾粒散彈對住個頭黎轟 爽到

問題係個視線窄得好緊要
辛苦到呢 轉向個速度又慢
我諗唔係好岩我 玩左半粒鍾 已經唔想玩
個後腦仲係好唔妥
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

其他都係要打就打 可以唔打 我就跑過 到打老野果度 拎10幾粒散彈對住個頭黎轟 爽到

問題係個視線窄得好緊要
個後腦仲係好唔妥

你去設定較10個camera 轉向速度應該就唔會慢得去邊

而且仲有急轉身比你用 下制加圓圈 直接轉後

有火槍拎 用火攻

係邊拎

我意思係入老母間屋渣 未到老母到

出左去 剩係記得係save房附近
完全唔知隻game咩事
似玩緊美式恐怖game

問題係個視線窄得好緊要
個後腦仲係好唔妥

我一開波其實已經係咁試制

子彈嗰啲同普通一樣多定係多咗?
玩番normal,mia斬三四下已經訓低

其實隻game normal同hard既差距係咪set得相差太多

問題係個視線窄得好緊要
個後腦仲係好唔妥

你去設定較10個camera 轉向速度應該就唔會慢得去邊

而且仲有急轉身比你用 下制加圓圈 直接轉後

thx bro
拎完手臂點去拖車?係咩位?

子彈嗰啲同普通一樣多定係多咗?

Normal少子彈攞,但一次攞得多
條蛇鎖匙係邊度攞?搵極都搵唔到

其實隻game normal同hard既差距係咪set得相差太多

Normal 食爪怪d攻擊都食3 4下先瓜
用電視玩左半個鐘已經覺得暈想嘔,諗緊點繼續玩落去

Normal 食爪怪d攻擊都食3 4下先瓜

Hard 個老豆走得快過bolt , 連續捉住你打
邊到有shotgun?
邊到有shotgun?

要去大廳士兵到拎 但先要拎2/f呀婆間房先壞shotgun先 因為個士兵手無槍 對門就會鎖住
邊到有shotgun?

要去大廳士兵到拎 但先要拎2/f呀婆間房支壞shotgun先 因為個士兵手無槍 對門就會鎖住

求救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞