[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
旺角同灣仔有無貨

188大把

唔該巴打 祝新年快樂

188大把

唔該巴打 祝新年快樂

留返新年慢慢打

邊度有電鋸

爆佢一次爆頭,佢會拿鋸,你跟住佢去個位有一把鋸

打唔死既

L2+R2鋸佢3,4下就死

CAPCOM官方FACEBOOK仲寫明話係24號,係咪我文盲盲撚左定係我個FACEBOOK穿越左時空去左第二個平行世界
我屌你老味仲想預購STEAM,24號先解鎖CAPCOM就比人係平行時空爆機,咁我仲預購黎做咩9?

一早話左walk in買好過訂

唔好意思,見盡唔少預購既PK野,預佢條老尾呀

講左好多次
大作預講都係傻hi
用vr玩真係幾暈
玩其他game都冇咩野
Hard 難度難打到抽筋,一開波開槍射mia個到都未過到

屌我啱啱都死咗一次

射曬啲子彈都射唔死佢

我放棄打normal
今集堅有之前舊集數嘅feel,但迷題未夠難

個人覺得最難搞係 生日快樂個段

屌我啱啱都死咗一次

射曬啲子彈都射唔死佢

我放棄打normal

點解normal都會玩唔到
未玩hard唔知啦

但normal唔係比啲心機瞄弱點理論上都會贏到ga咩?
今集堅有之前舊集數嘅feel,但迷題未夠難

個人覺得最難搞係 生日快樂個段

第一次睇帶嗰度
我搞咗勁耐
點知返到現實先知睇帶嗰度無得解到最後
375入左手
玩hard 要係咁同老野捉迷藏,把wesker 槍又好似好勁但又得3發
屌你好撚恐怖今集 玩咗兩個鐘頂唔順唔撚玩

vr定係普通
最後個狗頭象係邊度拎 搵左好耐

去停屍嗰間房開隻jarvis出嚟打死佢
打完有條鎖匙開解剖室

去停屍嗰間房開隻jarvis出嚟打死佢
打完有條鎖匙開解剖室

停屍個間房係邊到

vr定係普通

VR起格 邊恐怖
我一路睇佢噴血一路睇佢d血起格

vr定係普通

VR起格 邊恐怖
我一路睇佢噴血一路睇佢d血起格

一條友對住部大電視玩,日光日白都覺得好寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞