[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

Leon風神腿 jake排雲掌

經典
根本佢一拳已經可以打爆baker間屋

經典
根本佢一拳已經可以打爆baker間屋

咁既情況baker老豆肯定唔敢再出呢招

條link入面另一個link仲大鑊,算係早一個月劇透晒咁濟

http://www.aixifan.com/a/ac3348733
有中文版
講左先,唔想預先知道劇情就唔好click入去
大量劇透
乜capcom今次咁失策,一出pc demo即比人解哂

忍唔住禁左入去睇
好似幾正喎
merry xmas
到年三十個時就可以正式玩!

用佢facebook幅圖岩晒
好想快d到1月24

好想快d到1月24

一齊食佢兜甲由鍋

好想快d到1月24

一齊食佢兜甲由鍋

D 舊角冇晒,有冇搞錯呀

我比較想佢啲舊角唔好再出現

啲舊角仲勁過啲怪,仲有乜好玩
何況佢地去哂拍電影啦

何況佢地去哂拍電影啦

我反而想有文件或者對話到提一提佢地
咁起碼俾我知道我仲係biohazard個世界到

何況佢地去哂拍電影啦

其中一篇訪問有講
編輯: 據悉《惡靈古堡 7》“和過去劇情有關聯”,可以透露究竟是什麼關聯呢?

川田:劇情上面的確是接續在《惡靈古堡 6》五年後,時間軸是 2017 年。大家熟知的「里昂」或「克里斯」可能還活在這個世界的某處。但現在還是先賣個關子。

何況佢地去哂拍電影啦

其中一篇訪問有講
編輯: 據悉《惡靈古堡 7》“和過去劇情有關聯”,可以透露究竟是什麼關聯呢?

川田:劇情上面的確是接續在《惡靈古堡 6》五年後,時間軸是 2017 年。大家熟知的「里昂」或「克里斯」可能還活在這個世界的某處。但現在還是先賣個關子。

睇到大陸論壇講而家個設定就係話baker一家果款病毒係最新型, 人有自己意識同快速再生復原

其中一篇訪問有講

睇到大陸論壇講而家個設定就係話baker一家果款病毒係最新型, 人有自己意識同快速再生復原

有自我意識既敵人先惡打
終於拎到dirty coin

我都拎左
唔知同隻game 有無連動呢

我都拎左
唔知同隻game 有無連動呢

+防呀嘛

其中一篇訪問有講

有自我意識既敵人先惡打

睇係咩類型

個個好似威叔,點打

有自我意識既敵人先惡打

睇係咩類型

個個好似威叔,點打

新果套電影好似話都有自我意識同認清敵人能力
兩者有冇關聯 ?
有無人用VR玩會暈?我玩左兩次,兩次都暈,玩其他VR game又無問題
有無人用VR玩會暈?我玩左兩次,兩次都暈,玩其他VR game又無問題

我前排叫左3個fd上我度戴住VR玩demo
計埋我4個都話暈
有用VR玩過demo既巴打們
想問下用VR玩係咪真係正好多
諗緊買唔買好
雖則而家想正價入手都好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞