[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
另外想問邊度仲有得訂珍藏版?問過信和話截左

珍藏有咩唔同?

有隻game個cover間大屋既模型音樂盒(好似係)
btw我都等緊佢出
今集多左解謎同埋唔再係無雙玩法

其實擔心今次個map細,好似得間大屋同埋周邊。
見個demo都分幾個end,唔知正式版會唔會都係咁
pish
http://www.zgonglue.com/a/201612/369769.html
新資訊: 有唔同場景:(醫院 教堂) 有武器商店

希望係 到時可以玩多幾次

好想玩呀屌
公布左用量,19.81gb
好似唔算大,會唔會影響game長度

好想玩呀屌

今集好吸引

珍藏有咩唔同?

btw我都等緊佢出

以前其實都係一間大屋,希望會有番實驗室

珍藏有咩唔同?

btw我都等緊佢出

今次間屋好似唔夠大囉

今次間屋好似唔夠大囉

應該有好多層地牢卦

今次間屋好似唔夠大囉

應該有好多層地牢卦

今次間屋好似唔夠大囉

應該有好多層地牢卦

間屋只係地下城入口
係未有vr 版?
諗住買vr
邊懶屎邊玩
係未有vr 版?
諗住買vr
邊懶屎邊玩

依家demo可以vr
到時正式版出都可以即刻玩vr

有冇巴打玩demo成功引發到第五個笑聲
我不停試做晒所有野去望個公仔都引發唔到個笑聲
係未有vr 版?
諗住買vr
邊懶屎邊玩

依家demo可以vr

我不停試,做晒所有野去望個公仔都引發唔到個笑聲
係未有vr 版?
諗住買vr
邊懶屎邊玩

依家demo可以vr

入去睇錄影帶要見倒女鬼先得。
係未有vr 版?
諗住買vr
邊懶屎邊玩

依家demo可以vr

我試過見到都唔成功

依家demo可以vr

我試過見到都唔成功

我試過唔得,跟住重睇一次餅帶又得

我試過見到都唔成功

睇黎都要睇多幾次帶先得

我試過見到都唔成功

睇黎都要睇多幾次帶先得

邊度有倒吊女鬼
不安
片就正 希望唔係用左30%預算去整trailer

我覺得主要係場景大少問題
以前bio5 6果d
下下飛車直升機又坐船 個地圖好大
依家回歸原點
佢地都講過太空擴個壓逼感同恐懼感都冇曬
咁地圖細自然用的野都少d
睇返佢d內容都似圍繞住一個地方玩
可能會類似bio 1 果隻鎖曬d地方去唔到
但一開到就會四通八達型地圖

我覺得主要係場景大少問題
以前bio5 6果d
下下飛車直升機又坐船 個地圖好大
依家回歸原點
佢地都講過太空擴個壓逼感同恐懼感都冇曬
咁地圖細自然用的野都少d
睇返佢d內容都似圍繞住一個地方玩
可能會類似bio 1 果隻鎖曬d地方去唔到
但一開到就會四通八達型地圖

capcom壓縮技術一向都做得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞