[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
玩完DEMO覺得好暗同埋唔多似BIO系列咁
係咪我問題

變左解迷

諗緊買唔買好

PC玩家
係咪我問題

變左解迷

係,係,係

應該好似5,6咁 fps
係咪我問題

變左解迷

其實Bio最初係解謎加面對喪屍逃生
係咪我問題

變左解迷

頭幾代生化危機本身其中一樣吸引人既就係解謎要素
你而家同我講唔似原因係因為變左解謎
係咪我問題

變左解迷

on9
係咪我問題

變左解迷

我覺得唔似係因為點睇個主角唔似COP

變左解迷

冇規定過Biohazard既主角一定要係警察
Outbreak班人大部分都係普通市民

冇規定過Biohazard既主角一定要係警察
Outbreak班人大部分都係普通市民

同埋今次就係講明專登整個普通人主角,咁先有無助感
20號前有冇機會偷跑

唔知等偷跑嗰時買會唔會有,定係今日走去訂好
20號前有冇機會偷跑

https://www.facebook.com/CAPCOMasia/posts/1414170071935248
頭先c記fb post出黎,應該仲有得訂
20號前有冇機會偷跑

偷跑4日既機會幾微
22,23號偷跑已經滿足
20號前有冇機會偷跑

偷跑4日既機會幾微
22,23號偷跑已經滿足

等得好辛苦呀
20號前有冇機會偷跑

https://www.facebook.com/CAPCOMasia/posts/1414170071935248
頭先c記fb post出黎,應該仲有得訂

唔該巴打!
我反而想知有無英文版inside report
想問下vr mode 係要買再另外一碟?定我只係要有psvr 就可以玩?
想問下vr mode 係要買再另外一碟?定我只係要有psvr 就可以玩?

唔洗

就咁入game會問你用唔用VR mode
會唔會出PS3版
會唔會出PS3版

一定無可能
用電腦set低啲玩住先啦
會唔會出PS3版

一定無可能

I3 cpu+gt540M 最低效玩唔玩到
會唔會出PS3版

一定無可能

幫你睇左
Taking a look at the minimum specs, the game will run on an Intel i5-4460 or Amd FX-6300, coupled with a Nvidia Gtx 760 or Amd Radeon R7 260x

以上係target 1080p 30fps....
未必得喎巴打

一定無可能

幫你睇左
Taking a look at the minimum specs, the game will run on an Intel i5-4460 or Amd FX-6300, coupled with a Nvidia Gtx 760 or Amd Radeon R7 260x

以上係target 1080p 30fps....
未必得喎巴打

放左ps3買部二手ps4加埋game 都係千尾姐
已經準備好VR即日狗衝
https://youtu.be/UkijbXPxQZk
屌,好似中中地
已經準備好VR即日狗衝

諗緊買PC版定ps4版好
PC版畫面肯定靚D
但係ps4版又支援psvr
嗚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞