[ps4] Resident Evil 7:biohazard 討論區

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
已經準備好VR即日狗衝

諗緊買PC版定ps4版好
PC版畫面肯定靚D
但係ps4版又支援psvr
嗚呀

VR
暈都係咁話
已經準備好VR即日狗衝

諗緊買PC版定ps4版好
PC版畫面肯定靚D
但係ps4版又支援psvr
嗚呀

VR
暈都係咁話

同意 玩完vr版完全返唔到轉頭
已經準備好VR即日狗衝

PS4 VR仲缺唔缺貨?

一定無可能
用電腦set低啲玩住先啦

I3 cpu+gt540M 最低效玩唔玩到

幫你睇左
Taking a look at the minimum specs, the game will run on an Intel i5-4460 or Amd FX-6300, coupled with a Nvidia Gtx 760 or Amd Radeon R7 260x

以上係target 1080p 30fps....
未必得喎巴打

驚都開唔到
已經準備好VR即日狗衝

我見行貨通街炒到上接近五千
已經準備好VR即日狗衝

炒到咁貴 又係無得玩住

炒到咁貴 又係無得玩住

買咗隻game先爆一次普通,買咗vr再玩二周目

炒到咁貴 又係無得玩住

買咗隻game先爆一次普通,買咗vr再玩二周目

用vr玩最難難度

今次咁落重本宣傳

今次咁落重本宣傳

睇黎今次capcom真係不容有失咁喎

今次咁落重本宣傳

倒數兩個禮拜
生化潮
搞黎搞去都引唔到最後一下笑聲
想問下巴打們,如果我有之前ps3個隻move控制器係咪都岩用係PSVR個度?
想問下巴打們,如果我有之前ps3個隻move控制器係咪都岩用係PSVR個度?

搞黎搞去都引唔到最後一下笑聲

看影片3次
最少

但我搵到個攻略話唔洗睇片,
指完第四條屍之後, 拎起一次個電話就得

BYW兩個都試過, 都唔得,
今晚再試下睇多幾次片

得但係bio7唔support 呀

即係bio7只可以用手制玩?

講真,Bio7呢d正傳game咁hardcore,話俾你用move玩到你先驚

講真,Bio7呢d正傳game咁hardcore,話俾你用move玩到你先驚

都岩既,用唔用手制都唔係大問題
最大既問題就係要買到psvr先
https://read01.com/DaBLB4.html
Rebecca 唔係掛

仲有個Chris...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞