『薪火post』BNO 續期資訊(22) BNO永久有效,不受2047影響

1001 回覆
45 Like 0 Dislike
下個post不如叫返港女與伸手黨不得內進算啦
我覺得你係冇睇過doc先會問拎簡易版
我有閱讀障礙
太多字對我黎講有困難
所以咪問
有頭髮邊個想做癩痢
心裹很痛

仲有幾日就要飛日本
希望你個fd去之前要拎到

噉不如你幫襯500蚊續bno
不了 想靠自己
咁未唔好睇doc,直接跟住個網續就得,有哂指引
好 唔該巴打
頭先我都講左呢樣野啦唉
其實洗乜咁煩姐,豬

你上google 打 bno
頭幾個result都係 D 新X期有哂圖文成功教學

咁懶洗乜呢度睇呀 又要Google 翻譯 又多字又無圖
仲要比人屌 走啦我唔想搞大佢
有閱讀障礙 睇太多字對我黎講有困難都叫懶
有無巴打搭過俄航經莫斯科去其他地方
出年想去古巴 打算Multi-city咁買飛
去程 HKG-SVO(出一出境玩一晚)-HAV
回程 HAV-SVO(玩幾日) SVO-HKG
又想用廁板個14日免簽去俄
但又想用bno出入古巴 但係去程係同一張機票 理應我係咪要用同一本passport出入莫斯科同古巴
google過晒 都係唔明到底要點
啱啱先知
BNO去韓國免簽由90日轉咗60日
個doc都已經分晒類
你自己都唔試下睇完有咩問題就問
而係一開始就問人有無簡易版
係人都覺得你懶啦
仲要態度串串貢 睇唔出你係自己所講既虛心求教囉
學上面巴打話齋你自己google 鳩假期d圖多過字既教學好過啦
下,bno啲visa免簽唔係唔會再更新架咩
想請教下 而家係咪大部分都要副簽?如果真係搵唔到副簽既人可以點做
係英國唔會再爭取,其他國家冇promise唔改
係英國唔會主動幫BNO爭取免簽,但其他國家可以對BNO行使免簽/要簽證嘅權利。簡單來說,visa free 可能只有減冇加
劃一同BC 一樣?

屌係 30日添
我知佢分哂類
但係我有閱讀障礙
閱讀有困難唔係我可以控制
邊個有頭髮想做癩痢
唔通我第一句就話我睇字有障礙啊巴打幫我?
我睇咗理解唔到咪入黎問下
我第二句其實己經有講我睇唔明
睇下會唔會有啲容易睇嘅版本
第一句就畀人話文盲
係人都嬲啦
咁又叫串串貢
你上面google 完睇唔明都入黎問啦
你又係文盲?
咁BC 就係90日?
你有唔明 你可以逐PART問,呢度個個人都好熱心回答。而唔係一句太長我唔識叫埋人summerize比你就叫有禮貌。你有閱讀障礙係慘但唔係大哂,你都自己都要付出過人地先會幫你。咁多個巴打都好人都屌鳩你,唔該你反省下啦
BC係 90日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞