『薪火post』BNO 續期資訊(22) BNO永久有效,不受2047影響

1001 回覆
45 Like 0 Dislike
咁你睇返你打嘅嘢會唔會都有閱讀障礙?
佢話睇字有困難睇唔明又想自己搞 幫到咪幫囉 貼條LINK又唔哂我好多時間
人地一開始都係問野唧
PO頭寫住睇完之後有問題嘅話歡迎提問
人地話有困難話睇唔明洗唔洗又屌人文盲又屌人唔付出
你整到BNO咪又係睇卡斐帕西飛同郭藹明日香義務整合出黎既DOC
唔通你又有比錢啦喎
香港人
我用語音 唔係自己打
同埋iphone可以用voice over 讀返啲字出黎
一個上午有咁多post 一定係有交嘈
屌你老母on9仔有病一早出聲講就唔會有屌你
到你比人屌先攞出嚟做理由就變藉口
仲要串柒柒咁
好心你就收皮啦
算啦....
呢到嘅連登仔好惡
我啱先都有google睇過
而家準備寄嘢
thank you
唔該哂巴打
唔好意思
我都覺
有冇check過timatic有冇轉到
韓國領事館個網冇公佈過
維基就未比人改
但有閱讀障礙又串串貢又係差嘅
唔係我係十優
係佢閱讀障礙
噉就唔好咁串啦
一句講嘢依個人根本態度開始就有問題
我開頭發現自己串咗個有殘障都縮返返去面壁
嗰條友仲要持住自己殘障繼續同人罵戰
信佢有鬼呀
timatic仲係寫all British passport 90days
點解咁多空白嘅
你send多份去可能會變咗90days
都幾慘 唔夠人講要扮disabled

好明顯個導火線就係因為你屌佢文盲然後佢又串返你啦
之後佢表明自己有閱讀障礙
你就屌完人一句縮咗去面壁 事不關己
啲人就持續屌佢 你睇下上/下面仲有人keep住屌佢 佢畀人屌咪還拖 所以咪keep住罵戰囉
sor 真係唔係幫佢 我都係講道理
你都幾撚煩 成版都係你
po頭寫住睇完唔明可以問
人哋問都唔得
我係直接send去領事館問
你可以send多次去嘈鳩佢又話all British
份doc咁長咁密
我又點會知道係邊度入手仲要聽得哂同記得哂
而且我無得睇住黎對住有無錯㗎喎
基本上我聽漏咗又要由頭開始
咁都係籍口?
個八婆港女係做咩事
Block柒咗佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞