『薪火post』BNO 續期資訊(22) BNO永久有效,不受2047影響

1001 回覆
45 Like 0 Dislike
特衰有埋居住證,快啲去申請
哥倫比亞有咩玩?
下年四月諗住去個南美trip
飲咖啡同埋預左出街俾人搶野
咁搞法
應該淨係去秘魯,智利,玻利維亞,阿根庭
我support呢個
南美係咪預咗要花到自己好污糟
又要著爛衫先安全啲?
之前有個好可憐嘅墨西哥女仔去環遊世界,但係中美就俾人殺咗
Child passport renewal error hits hundreds http://www.bbc.co.uk/news/uk-45270554

內政部又出事

Families were not asked for full documentation when they initially applied for and got passports.

Now when they apply to renew those passports, the applications are being rejected as the families are unable to provide the old paperwork.
「支爆了你的國」
擺到明掠水啦~

你叫佢去英國大使館攞
我希望未來兩三年有另一本新護照,若果GBN變埋GBR就錦上添花
個個GBR就唔使有呢個group
剛剛醒起唔記得寄埋地址證明
係咪要等佢email黎叫我補我寄過去?
Thanks
等佢睇哂叫你一次過補啦
Thanks
正,啱啱搞咗十年美國visa喺bno度
Btw, 不過bno嘅nationality個度好怪
visa個版就寫HOKO,本身本嘢就寫BRITISH NATIONAL(OVERSEAS)咁
搞到入美帝個陣國籍唔知寫香港定英國好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞