『薪火post』BNO 續期資訊(21) 咪鬼續BNO, 中國護照先正統

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
就係話整個scheme wh5年直接有居英權
同扮脫歐一樣兩頭唔到岸
當年我老母幫我申請嚟當回港證用
呢層唔知
都有300萬人
唔知有幾多係因為出國而申請?
我估冇成百萬掛
睇晒資料
我細個本bno唔見左 但已經超過10年
係咪照樣填返聲明就ok?
洗唔洗副簽?
感謝巴絲們
多咗好多行show blocked user
睇晒資料應該唔會問得出依d問題
你肯定你真係睇晒?
sorry眼殘無睇埋條link入面
自膠
而家睇埋
你係visa過期,又唔係護照過期,你用返bno申請點解唔得?
因為我唔知美國個啲會唔會好似台灣咁,唔比用兩本
同埋美國好嚴,驚佢會以為唔知我想做啲咩
我記得我有排過灣仔入境處
話你知啦,中共恐怖嘅地方就在於佢係成日洗腦,洗到你一d判斷能力都冇。
日常生活處處都有咁嘅情況,我入到大陸度度都有d咁嘅氣息,加上d人完全冇品覺得好厭惡。
你唔好話,中共想港幣同美金脫勾好耐,教育方面,而家教處都強逼超過一半嘅中學用蝗語教學,即係一係英中,一係普教,廣東話剩好少,所以你見而家本土人中學生都講蝗語,考試局都規定左簡體字係允許,而且簡體字錯別字免扣分,繁體字錯別字要扣分。貨幣方面,人民幣/媚信支哪寶在各商舖廣泛接受,澳門直頭係完全流通添。
如果脫勾既話香港真係一定玩完
身分證中的話,如果唔係因為夠歲數拎第一張身分證的話,咁應該係拎左bno
你唔係運金運毒運槍應該都好順利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞