乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
點樣狠心啲離開

斬濫要恨,全block,覺得唔搵佢好辛苦既搵啲野分散集中力(例如上連登或做番自己興趣既野)

驚自己會忍唔住unblock 好無用

我都忍不住unblock,留意人地近況,但我已經好灰,因為已經冇fd做
話說我暗戀緊個好朋友,而佢就係你地口中嘅仆街

佢話過佢就係鍾意人地好lum佢嘅感覺
但一旦成功左,佢就會厭倦
總之就係鍾意flirt人,但絕對唔會同人一齊因爲要對段關係負責任
你想要嘅係愛情,但佢只係想要被迷戀嘅感覺

認依d人係死性不改架啦
早走早著

利申:好鍾意佢
點樣狠心啲離開

斬濫要恨,全block,覺得唔搵佢好辛苦既搵啲野分散集中力(例如上連登或做番自己興趣既野)

我都忍不住unblock,留意人地近況,但我已經好灰,因為已經冇fd做

做咩block人,收左好人卡?

總之就係鍾意flirt人,但絕對唔會同人一齊因爲要對段關係負責任

認依d人係死性不改架啦
早走早著

咁你都知下個更美好,睇開啲啦,唔好再同佢有太close既contact 免得自己沉船,要識保護自己呀絲打,覺得日子難過既搞到自己勁忙係個唔錯既方法
佢搵返我
Sc send dianey隻豬黎 之後話好似我
佢搵返我

好彩唔係toy story隻綠兵姐
佢搵返我

絲打笑鳩我
佢搵返我

絲打笑鳩我

邊有 咁你點應佢
佢搵返我

梳,巴打,我唔記得左你之前同佢點,太多case 講多次好無

認依d人係死性不改架啦
早走早著

咁你都知下個更美好,睇開啲啦,唔好再同佢有太close既contact 免得自己沉船,要識保護自己呀絲打,覺得日子難過既搞到自己勁忙係個唔錯既方法

識左佢好多年,我不嬲都知佢仆街,
不過唔知點解今年著左魔咁鍾意佢

依幾年睇住佢玩鳩人
我只能夠講,依種人真係天性自私
性格缺陷黎,冇得救架
可能有一日遇到個可以改變佢嘅人先得

我地好少聯絡,好彩佢冇對我出手
雖然我地拖過攬過
但我知道同依d人一齊不如孤獨終老仲好
認真,大家及早離場
因為依種人基本由一開始都冇打算認真發展(除非你做左d犯佢大忌嘅事)
認真,大家及早離場
因為依種人基本由一開始都冇打算認真發展(除非你做左d犯佢大忌嘅事)

有時有諗過 係咪自己想要個愛慕 在意既人等自己心靈冇咁空虛

絲打笑鳩我

邊有 咁你點應佢

講左句似你屎忽

絲打笑鳩我

邊有 咁你點應佢

講左句似你屎忽

得閒flirt 9佢囉

多謝讚我似豬咁可愛😳😌
覆單頭EMOJI既人都係雞係公廁

咩叫單頭

咩叫單頭

一粒
明明佢揾我先
宜家無揾我啦
明明佢揾我先
宜家無揾我啦

睇黎大家既關係就好似依首歌既歌詞咁
https://youtu.be/Ch4vzEhaSBQ
提一提大家係首韓文歌 留意歌詞就可
又要吊我 又要拒絕我 真係屌你老母
唔甘心
明明佢揾我先
宜家無揾我啦

咁你搵佢啦
發現好多巴絲都唔會點增值自己
其實喺收卡 或者比人飛左嘅時候 頹一陣就夠 跟住落黎要努力增值自己 所謂增值自己姐係將自己成個人嘅魅力提升
方法有好多種 我自己就會睇下書 吸收多啲知識 提升下自己嘅內涵 修養 品格 心態 各方面 唔好睇少一個人嘅內在 可能初初識係靠外在留低印象 但係接觸左始終會睇你係一個點嘅人 睇你嘅價值觀 思想同佢相唔相近 或者最簡單就睇你成唔成熟 所以睇下書或者上網聽下talk我覺得係有用 講嘢嘅深度都會唔同啲 溝女好多時都係靠把口
另外可以發展下多啲興趣 例如了解下其他方面嘅事物 我個人對好多嘢都有啲興趣咁 例如陰謀論 外星人 deepweb 鬼怪靈異事件呢啲 另外文學 哲學 政治 冥想 運動等等都叫做有少少認識 動漫遊戲睇劇呢啲都係 當你慢慢接觸多左唔同事物 自己眼界會闊左 睇嘢冇咁狹窄 自己心態上都有所改變 而且識多啲嘢 自然容易同人打開話題 當你溝女啲女都覺得你唔同level 高人一等咁啦
最簡單嘅當然就繼續發展自己長處 例如畫畫 小提琴 跳舞呢啲等等 當你將一樣嘢做得越黎越好 會越黎越多人欣賞你 你自己嘅自信都高啲 女人都係比有自信嘅男人吸引住 而唔係啲成日自卑自怨自艾嘅苦瓜乾
講完內在 外在都好重要 外在係留下第一印象中好重要嘅一環 第一眼望到你就樣樣衰衰成碌柒咁 比著係你都走喇 不過男人黎講 樣唔係最重要 最重要係識打扮識襯衫 只要學下打扮自己 唔再好似以前咁求其搵件衫就著出街 成個人嘅氣質都會唔同曬 而且要學下gel頭 gel好個頭唔好成堆亂草咁出街 印象都好啲女人嘅話打扮都係基本啦 想再好啲都離不開護膚同化妝
一句到尾 開始溝女/仔嘅話 人地第一眼望你 你嘅外表係好重要 學好打扮自己 當相處耐左就靠你嘅個人魅力 姐係上面提到品格休養等等 比人知道自己同其他人係唔同 有分別 對方自然會想探索想追求 到時你就成功了
如果收左卡 比人飛左 增值自己都仲黎得切 將自己嘅人生變得多姿多彩 增加自己嘅魅力 等佢後悔當時冇同你一齊
心血來潮打出黎 希望幫到大家

巴打講得好啱,自從收左卡之後,不停鑽牛角尖係到諗到底呢個女仔當我係乜,直到最近佢同我反左面,wet爛自己塊面,我先真正開始放低佢,或者我離開佢對佢係好事,至少我以後都唔會再煩佢。

做咩block人,收左好人卡?

自從收左卡後,佢對我好冷淡,冇乜點關心過我。我知道佢係冇義務去care我感受,但每次搵佢傾計已經唔似曖昧個時既氣氛。我block 佢係想自己忘記d唔開心野,直到見到佢del 我contact,我個刻已經心死。我犯賤再搵返佢講野問佢做咩del 我contact, 佢話見我del 就del......仲要比佢反串返話我將件事放上網講,賣可憐,我叻了。d人對佢既comment 唔太好,再加上我一開始係描述件事,冇批評佢先,問巴絲睇法,之後先總結返人地意見。我知道佢有睇開感情post,我都已經唔識再講落去。
明明佢揾我先
宜家無揾我啦

咁你搵佢啦

但係我地完全唔識
總係覺得佢根本唔會鐘意我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞