乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己

我一向好決絕,唔得既 無機既 直接block , 拖泥帶水一黎機會低(想用真誠打動人心?呢個年代唔撚受架啦),二黎保護自己,比盡你可以block完唔捨得(而家其實我係咁),但最少我真係唔會再搵條女(雖然好想搵 btw收左好人卡 ,但搵佢顯得我身價低,唔搵算),同埋我性格比較想專注追夢,唔想比其他野distract, 所以由表白果刻已經決定左斬濫

我有個識左六年 由朋友>好朋友>佢失戀>同我一齊>閨蜜
琴晚hea覆番佢之後就del左個chat
佢唔msg我我係唔會再主動搵佢
樓主唔再用橙字

諗諗下橙字識別度太高
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己

我一向好決絕,唔得既 無機既 直接block , 拖泥帶水一黎機會低(想用真誠打動人心?呢個年代唔撚受架啦),二黎保護自己,比盡你可以block完唔捨得(而家其實我係咁),但最少我真係唔會再搵條女(雖然好想搵 btw收左好人卡 ,但搵佢顯得我身價低,唔搵算),同埋我性格比較想專注追夢,唔想比其他野distract, 所以由表白果刻已經決定左斬濫

講番呢個女仔 話說佢近排成日同我講話想同依家個男朋友分手係咪想收我兵定想我追番佢
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己

講番呢個女仔 話說佢近排成日同我講話想同依家個男朋友分手係咪想收我兵定想我追番佢

收兵,想,呢啲到最後一定唔會分。

你試諗下,如果係想同你一齊既唔會咁講直接分完手搵你啦,仲會想咩?

呢啲我肯撚定高手收兵級,速斬濫

你試諗下,如果係想同你一齊既唔會咁講直接分完手搵你啦,仲會想咩?

斬濫就應該唔會 同佢識太耐 經歷太多野 唔想咁樣斬 不過多謝巴打意見

斬濫就應該唔會 同佢識太耐 經歷太多野 唔想咁樣斬 不過多謝巴打意見

我遇過一模一樣嘅,個時咩都唔識入左伍,你自己諗啦
早排有個返工識既男仔(雖然有女) 係whatsapp到傾計
開頭係佢主動撩我先 佢都幾主動 我本身冇諗住同佢有d咩發展
但係傾傾下就真係不能自拔
對話係有d flirty 會用好多☺😍呢類emoji
會話「咁我會有d掛住你架喎😢」「乖😘」咁樣
然後佢夜晚做野做到好夜我會一路陪佢whatsapp傾計
有次我唔開心佢陪我講電話到好夜
whatsapp對話頻率係幾密下 成日keep住send
而且唔會已讀不回

但過左一個星期左右 就突然冷淡左好多
內容變到hea左好多 都客氣左好多
會講「咁咪好囉😂」「係啊😂」明顯feel到係hea應
試過就咁覆我一個笑喊
試過已讀不回
仲成日講野冇emoji

屌你老味冇事冇幹就唔好闖入我生命搞到我瀨哂野然後又冷冷淡淡咁啦
做咩要撩鳩我姐

屌 嬲呀

可以點做 只係想維持返之前咁
點解要突然就冷落我

我之前夠話我好想見到呢個女仔flirt佢,佢send😘 結果最後收卡了,比佢反埋面
之前有女仔主動搵我,傾過一段時間,之後俾我知道佢覺得我flirt佢,再加上某d原因,果斷決定唔再聯絡。
我想講你以為係姐,其實唔一定係嫁

其實個問題已經唔在於標題所講咁簡單
巴打你算係好個堆 起碼決定斷聯
但呢到有唔少人係比人吊起半條命咁玩
對方死唔斷聯 又時冷時熱
即使我地痛定思痛唔搵人 佢地都會不停間中搵下你

我比人反左面先斷 其實係我block 佢先之後犯賤unblock問佢做咩del 我contact 佢話心照啦 比佢反左面先,當初應承我表白之後唔會反面,唔會拒絕同我做朋友,結果我錯哂了
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己

真誠打動人心?算啦,十萬份感動不及一份心動......愛你就會愛到你,唔愛幾時都唔會愛你
記住,愛情從來都冇講求公平,反而你會睇到好多唔同既人性
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己

真誠打動人心?算啦,十萬份感動不及一份心動......愛你就會愛到你,唔愛幾時都唔會愛你

Agree 我而家都block撚囇佢wts tg on99成日以為我世界圍撚住佢轉
點樣可以令自己忍手唔去搵一個人
但係唔想做到block左佢咁絕......

Whatsapp就封存

Whatsapp就封存

我都已經封存左一個星期

block人好絕 我啱啱都block完

保護自己
無追開post 同呢家巴打個case好似
[長文慎入]
有一排好開心同人傾到snapchat傾到有心心然後冇啦啦所有野好似一夜斷左咁。。。 其實我係度諗係咪我做錯左啲咩然後先會搞到咁 本身傾得好地地 之後乜心心乜日子都冇曬 之後skip.....

我有D唔同 佢唔係已讀不回 係直頭無讀 但佢仲有keep住upload stories
咁姐係點? 其實佢覆我都己經唔係秒覆
<em>[長文慎入]
有一排好開心同人傾到snapchat傾到有心心然後冇啦啦所有野好似一夜斷左咁。。。 其實我係度諗係咪我做錯左啲咩然後先會搞到咁 本身傾得好地地 之後乜心心乜日子都冇曬 之後skip.....</em>

我有D唔同 佢唔係已讀不回 係直頭無讀 但佢仲有keep住upload stories

收手啦 佢已經覺得你煩啦
<em>[長文慎入]
有一排好開心同人傾到snapchat傾到有心心然後冇啦啦所有野好似一夜斷左咁。。。 其實我係度諗係咪我做錯左啲咩然後先會搞到咁 本身傾得好地地 之後乜心心乜日子都冇曬 之後skip.....</em>

人地唔重視你,完。
<em>[長文慎入]

當比我呻埋
但我完全無chur過佢 都係佢覆完我覆下佢咁 而且言詞之間無任何表示鐘意佢既野 完全當fd咁chat 但最近就不讀了...
&lt;em&gt;[長文慎入]
有一排好開心同人傾到snapchat傾到有心心然後冇啦啦所有野好似一夜斷左咁。。。 其實我係度諗係咪我做錯左啲咩然後先會搞到咁 本身傾得好地地 之後乜心心乜日子都冇曬 之後skip.....&lt;/em&gt;

當比我呻埋
但我完全無chur過佢 都係佢覆完我覆下佢咁 而且言詞之間無任何表示鐘意佢既野 完全當fd咁chat 但最近就不讀了...

唔好傷心啦 就算係朋友都有呢啲仆街 熟左少少就唔理人 當fd左

當比我呻埋

唔好傷心啦 就算係朋友都有呢啲仆街 熟左少少就唔理人 當fd左

船已沉 覺得自己有機 但佢突然咁我又反思係咪諗多左
沉船到想做傻事(表白) 至少知道答案去斬鑬
幾個鐘覆一次 真忙定假忙啊
幾個鐘覆一次 真忙定假忙啊

扮忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞