乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
其實諗番 佢既冷淡可能都係為左等我block佢

move on 想喊就喊,講出來呢到大把人幫你陪你度過

姐姐依家點

你記得我
今日聽左你地講忍住冇搵佢
佢終於睇返我個my story啦
但係佢po左my story又冇sd俾我
好頹呀

繼續唔搵佢,繼續show自己無左佢都多姿多彩,唔好show到比佢睇佢對你好重要

可能佢又諗緊點解我唔搵佢 (ff too much

記得忍手唔好搵佢啊

我驚忍忍下就冇啦

你睇清楚啲成個局,係你忍先有機會有,唔忍連機會都無埋

係咪忍到佢搵返我果日 好辛苦

我12月追果個又係一開始有好感先approach, 但傾耐左又覺得好煩,又唔算自己果type, 但唔記得咩事又吹吹下水都幾夾 最後沉撚埋船

點樣會覺得女仔煩 假設冇chur你秒回呀果d 講咩會令你地覺得煩

都係果句 冇feel就覺得煩 有feel點chur都冇問題

但又會突然間冇feel

由唔識靠被1st impression 吸引到,傾左陣之後發現唔岩type,就會咁

點樣會覺得女仔煩 假設冇chur你秒回呀果d 講咩會令你地覺得煩

但又會突然間冇feel

Er...我都解釋唔到 初初你會覺得好鐘意 後尾發覺果種鐘意又未到情人果個level 好似友達以上戀人未滿 但又升唔到上下一個level
Sorry1999

記得忍手唔好搵佢啊

我驚忍忍下就冇啦

你睇清楚啲成個局,係你忍先有機會有,唔忍連機會都無埋

係咪忍到佢搵返我果日 好辛苦

過多排試最後1至2次主動換黎佢都唔識主動就要放

姐姐依家點

你記得我
今日聽左你地講忍住冇搵佢
佢終於睇返我個my story啦
但係佢po左my story又冇sd俾我
好頹呀

繼續唔搵佢,繼續show自己無左佢都多姿多彩,唔好show到比佢睇佢對你好重要

可能佢又諗緊點解我唔搵佢 (ff too much

所以叫你過多排可以試最後1,2次既主動
真係訓,繼續有其他巴絲幫大家,good night
我都想有女仔主動送上門

但又會突然間冇feel

Er...我都解釋唔到 初初你會覺得好鐘意 後尾發覺果種鐘意又未到情人果個level 好似友達以上戀人未滿 但又升唔到上下一個level
Sorry1999

係咪去到呢個情況通常就冇機 就算再相處落去都唔會升lv
咁都開到第三個po
真係訓,繼續有其他巴絲幫大家,good night

早抖巴打
咁都開到第三個po

可想而知情況既嚴峻
咁都開到第三個po

可想而知情況嚴峻
我都想有女仔主動送上門

又唔好講到咁難聽 係啲男仔有過人之處姐 你都得架
其實一必只係好勝
好好玩

但又會突然間冇feel

Sorry1999

係咪去到呢個情況通常就冇機 就算再相處落去都唔會升lv

我只可以講我未試過升到
好好玩

巴打 我留意左你好耐
鳩up下
話說同ex分左手都三年幾 冇見成年幾
連佢contact都del埋 但snapchat都仲有得加佢做好友
一直以嚟都唔知點remove左佢 想加人嘅時候都特別小心
點知有次想加個frd嘅時候 因為個英文名差唔多 錯手add左佢
唔知佢會唔會show左個notification 收返又好小家
自此之後成日睇到佢snapchat 發現自己仲好掛住佢
鳩up下
話說同ex分左手都三年幾 冇見成年幾
連佢contact都del埋 但snapchat都仲有得加佢做好友
一直以嚟都唔知點remove左佢 想加人嘅時候都特別小心
點知有次想加個frd嘅時候 因為個英文名差唔多 錯手add左佢
唔知佢會唔會show左個notification 收返又好小家
自此之後成日睇到佢snapchat 發現自己仲好掛住佢

一定會show架 佢實知
好好玩

巴打 我留意左你好耐

點解呢
好好玩

巴打 我留意左你好耐

點解呢

咩post都有你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞