乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
佢好耐無覆我 我都let go左 廢事沉船搞死自己
點知佢最近覆左我 我又好唔生性咁秒回左

我可能又要沉一陣

平常心覆,你想覆就覆,唔想覆就唔好覆
前兩日傾得好地地
無端端而讀不回

可能忙緊

咁樣只係一廂情願
前兩日傾得好地地
無端端而讀不回

可能忙緊

咁樣只係一廂情願

咁諗得絕望啲,人地拎你攝時間,所以要反客為主 唔覆番人

可能忙緊

咁樣只係一廂情願

決定唔搵佢 今日係第一日

可能忙緊

咁樣只係一廂情願

佢hi你一下你就秒回人咖喇
i know it bro
究竟嗰個係咪你新target

可能忙緊

咁樣只係一廂情願

我兩日前都決定唔搵佢,10分鐘前破左戒
佢終於無覆我一日 希望佢可以唔好再覆我 等我以為有希望

我兩日前都決定唔搵佢,10分鐘前破左戒

成日都Ff對方等緊自己主動

佢hi你一下你就秒回人咖喇
i know it bro

佢得閒諗起我已經好開心
好耐無上嚟,大家點
好耐無上嚟,大家點

都係冇女
追擊緊buckup佬
好耐無上嚟,大家點

睇緊backup老,還我達仔
我已經少禁入佢fb同ig,但諗返起佢串我同del我contact個時候,我個心其實好痛
好耐無上嚟,大家點

都係冇女
追擊緊buckup佬

same
之前冷淡過一排 而家又好返 仲單獨出過街 過程都幾好
希望大家都守得雲開
好耐無上嚟,大家點

都係冇女
追擊緊buckup佬

same

屌佢老母 3年半36萬
之前冷淡過一排 而家又好返 仲單獨出過街 過程都幾好
希望大家都守得雲開

巴打? 祝你幸福
我已經少禁入佢fb同ig,但諗返起佢串我同del我contact個時候,我個心其實好痛

唔好再禁喇
早排同個女仔日日WhatsApp 跟住我有次足足過左成8個鐘先覆佢機 跟住佢就開始hea覆我仲已讀我

搵到第二個代替你
拒絕左我, 但斷斷續續有msg
最近唔再主動搵佢, 隔兩日佢又會搵番我
但msg已經無以前咁, 番工時唔再覆我
岩岩又同我講佢sick.. 究竟想點
話說有另一個女仔約我出街,佢本身性格都港港地,因為之前領教過,我成日推左佢會唔會唔係咁好? 利申:未見過佢,剩係wtsapp 講,同過佢個同學食過飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞