乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有冇人未訓
話說我暗戀緊個好朋友,而佢就係你地口中嘅仆街

佢話過佢就係鍾意人地好lum佢嘅感覺
但一旦成功左,佢就會厭倦
總之就係鍾意flirt人,但絕對唔會同人一齊因爲要對段關係負責任
你想要嘅係愛情,但佢只係想要被迷戀嘅感覺

認依d人係死性不改架啦
早走早著

利申:好鍾意佢

咁你都知下個更美好,睇開啲啦,唔好再同佢有太close既contact 免得自己沉船,要識保護自己呀絲打,覺得日子難過既搞到自己勁忙係個唔錯既方法

識左佢好多年,我不嬲都知佢仆街,
不過唔知點解今年著左魔咁鍾意佢

依幾年睇住佢玩鳩人
我只能夠講,依種人真係天性自私
性格缺陷黎,冇得救架
可能有一日遇到個可以改變佢嘅人先得

我地好少聯絡,好彩佢冇對我出手
雖然我地拖過攬過
但我知道同依d人一齊不如孤獨終老仲好

睇唔透點解呢啲咁嘅仆街都會有人鍾意
所以話愛情真係盲目
終於追完
終於追完

追哂3個post?
終於追完

追哂3個post?

咁又唔係 巴打做咩咁夜唔訓?
終於追完

追哂3個post?

慣左夜瞓,你呢?

追哂3個post?

慣左夜瞓,你呢?

岩岩返到屋企 訓係張床上連登
仲有人
仲有人

好出奇咩
仲有人

問下絲打先
如果藍剔左個女仔 佢仲搵返你 其實有冇咩意思 定其實普通朋友都會咁?
仲有人

問下絲打先
如果藍剔左個女仔 佢仲搵返你 其實有冇咩意思 定其實普通朋友都會咁?

代答
一次半次 應該冇
唔好過份解讀
仲有人

問下絲打先

代答
一次半次 應該冇
唔好過份解讀

唔止一次半次

問下絲打先

代答
一次半次 應該冇
唔好過份解讀

唔止一次半次

可能個女仔本身好吹得/好無聊搵水吹?

問下絲打先

代答
一次半次 應該冇
唔好過份解讀

唔止一次半次

咁我唔知啦
但應該係好女仔黎 依家已經買少見少 個個都懶高鬥
瞓先啦 早抖
好想一次過講曬係佢背後為佢付出幾多之後再離埸
仲有人

問下絲打先

我自己對普通friend反而會繼續揾
對住鐘意既就唔會 怕佢覺得自己煩
仲有人

問下絲打先

我都想del contact再block哂d fb ig
唔再聯絡果個人
但果個人係同事 可以點搞
其實所謂吊人癮可能係因為咁啱興奮所以令人有誤熱情過後咪冷淡囉
只係receiver當係對自己之嘛

問下絲打先

咁睇黎真係depends on個女仔點諗
唔再聯絡果個人

同問 果個係同班同學
唔再聯絡果個人

同問 果個係同班同學

見面佢同你say hi先應囉,唔點主動搵佢

問下絲打先

咁睇黎真係depends on個女仔點諗

佢搵你講啲咩先,同埋你點應
唔再聯絡果個人

當佢透明,佢唔搵你你唔好搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞