乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
唉...有心覆既一早覆左
呢家個個電話係手 有notification 有咩可能會唔知
我都係死心

拓闊下社交圈子?

唔洗怕咁多野 比啲信心自己
女仔唔會鍾意啲咩都驚一餐嘅男仔 自信啲 果斷啲反而更吸引

已經比以前自信咗
但一同好多人一齊都仲係烚下烚下
成個傻仔咁

I know that feel
成個小丑咁
想呻下
大半個月前鐘意左個男仔,平時都有傾開計講下笑,有約出黎食飯去玩
上個星期佢俾左佢自己作既文我睇,叫我分析下。我分析到少少,就係佢一路都好獨單直至有粒星出現。然後佢問我點睇其中一段。我答唔太清楚(因為我唔肯定佢點諗驚自爆),然後佢解完,話係問如果一段愛情冇轟烈既情節,星星會唔會同意咁
其實嗰刻係有啲肯定佢有野想講,但佢又無啦啦自己話冇時間去拍拖、好怕感情會變淡
究竟佢想點,有言外之意定純粹9up

利申A0絲 覺得佢好明白我所以想試下同佢發展 但又好怕會錯意
想呻下
大半個月前鐘意左個男仔,平時都有傾開計講下笑,有約出黎食飯去玩
上個星期佢俾左佢自己作既文我睇,叫我分析下。我分析到少少,就係佢一路都好獨單直至有粒星出現。然後佢問我點睇其中一段。我答唔太清楚(因為我唔肯定佢點諗驚自爆),然後佢解完,話係問如果一段愛情冇轟烈既情節,星星會唔會同意咁
其實嗰刻係有啲肯定佢有野想講,但佢又無啦啦自己話冇時間去拍拖、好怕感情會變淡
究竟佢想點,有言外之意定純粹9up

利申A0絲 覺得佢好明白我所以想試下同佢發展 但又好怕會錯意

比signal 佢,試下約佢多d出街互相了解下
仆街幫得人多終於到自己情緒爆發,好撚彩既係block撚哂個條女啲野,條女ig不嬲 private 唔follow番睇唔到佢啲野

你d怨氣好重下 巴打,我明白你的,我之前都好似你咁既情緒,結果比個女仔見到我留言寫佢d事,話我怨氣重,反串我啱哂,企係道德高地上。但其實我純粹問人意見,一開頭描述件事,係冇對佢任何負面評價,人地點評論佢唔好我阻止唔到,再加上佢自己對號入座,最後反埋我面 不過咁樣令我更加好快放低佢,我離開佢都係一件好事,至少我唔會再煩到佢,佢開心就得。
情緒唔好係需要搵渠道呻下,又唔係去周圍開名唱人唔好
唉 我依家比人block埋snap 理由係清唔熟噶人 好無奈 念起嬲嬲地 un follow左佢ig 等自己清靜d 不過依家又念起佢 好犯賤 搞到自己喪chur煙
唉 我依家比人block埋snap 理由係清唔熟噶人 好無奈 念起嬲嬲地 un follow左佢ig 等自己清靜d 不過依家又念起佢 好犯賤 搞到自己喪chur煙

唔煙唔健康啊
都係果句snapchat 好閒架咋 下個啦 佢都冇重視過你

唔好太過介懷,你要諗下自己先,人生苦短,做人開心d好d。做d令自己開心的事。你可以頹,訓,但適可而止。的確好難一時三刻你就可以放低一個人,但你要諗清楚呢個人值唔值得你去做d傻事?佢都根本唔知你唔開心。

唔煙唔健康啊

少年講得啱呀,人地冇放你心到,move on la...一棵樹同森林,你會點揀?

唔煙唔健康啊

少年講得啱呀,人地冇放你心到,move on la...一棵樹同森林,你會點揀?

我都知 但一時三刻好難擺得低 要怪就怪自己做錯曬 搞到佢印象差曬 依家只可以不斷催眠自己 將自己時間安排full佢 呢排唔知做咩 做野 讀書都好大壓力 成件事好煩
人生呢d野 係要經歷下先知 踩過一次屎先知驚

搞到對感情好抗拒開始
好好玩

搞到對感情好抗拒開始

Same here

搞到對感情好抗拒開始

Same here

我自從初戀分手四年到依家先開始搵到一個岩 點知⋯⋯可能要等多四年

搞到對感情好抗拒開始

Same here

我自從初戀分手四年到依家先開始搵到一個岩 點知⋯⋯可能要等多四年

人生流流長 未遇到姐
初戀分手之後都未識過女仔了

Same here

人生流流長 未遇到姐

岩啊 係你噶就係你 唔係你噶點強求都無用

人生流流長 未遇到姐

共勉之

人生流流長 未遇到姐

共勉之

早d休息啦 去沖涼先
我係絲
屌,曖昧左幾個月
共同朋友a話佢appoach我,我本身係鍾意佢既
a話佢係一個拍拖次數少既player叫我唔好沉船嫁啦,仲話條友成日睇到自己好高、條件好好
最後我都係沉左,期間係有一直傾呀、有單獨約出街,之後淡左兩日,平時佢日日都會主動搵我,但佢冇,咁我當然會唔開心啦
之後我見到一張佢同女仔影既相,我同佢出街都冇影過相
問佢係咪女朋友,佢隔左成個鐘覆左個emoji,隔咁耐先覆,咁我當然會亂諗野啦,之後隔多半個鐘佢覆佢都想
跟住我問a,a話 唔知有咁既事,a問左player,player話條女係新追緊既目標
咁算點呀,咁我係咩呀 ?我覺得自己好似比人玩左咁呀,勁唔開心,係咁喊,我決定斬攬
因為我同佢識,係a介紹,a覺得係自己害左我,a鬧左條player一餐、叫佢同我講清楚,之後player打左篇長文同我say sorry,話咩好珍惜我e個朋友又話咩想繼續同我做fd 最後我藍剔左佢,我而家都唔知點好

兩日後,我表明仲想有fd做,唔想搞到咁

跟住條友又道歉又話係佢之前令到我誤會左、佢只係了解緊我、冇當過我係發展對象,話如果唔講清楚既話,佢就真係衰啦又話咩繼續既話會令到我受到更大既傷害同埋對我唔公平 ,而家番唔到轉頭,冇得做番朋友,好唔開心 ,咁點解之前要咁曖昧,我唔對你認真個陣又要撩我,咁好心之前就唔好日傾夜傾得咁密啦,唔好用d曖昧字眼曖昧emojis啦,而家好明顯就係想將我踢一邊,廢事我阻住佢追新女啦,而家佢只係禮貌上同我say sorry,咁樣整體而言,變成好似我係痴女,佢係無辜既好仔咁

咁佢到底係邊撚度係珍惜我依個朋友呀

係呀,朋友係就係多佢一個唔多少佢一個唔少呀,我又唔係冇朋友

但係我真係好唔開心,如果冇共同朋友要佢同我講清楚,會唔會唔洗搞成咁,我唔想搞到面阻阻呀
我係絲
屌,曖昧左幾個月
a話佢係一個拍拖次數少既player叫我唔好沉船嫁啦,仲話條友成日睇到自己好高、條件好好
最後我都係沉左,期間係有一直傾呀、有單獨約出街,之後淡左兩日,平時佢日日都會主動搵我,但佢冇,咁我當然會唔開心啦
問佢係咪女朋友,佢隔左成個鐘覆左個emoji,隔咁耐先覆,咁我當然會亂諗野啦,之後隔多半個鐘佢覆佢都想
跟住我問a,a話 唔知有咁既事,a問左player,player話條女係新追緊既目標
咁算點呀,咁我係咩呀 ?我覺得自己好似比人玩左咁呀,勁唔開心,係咁喊,我決定斬攬
因為我同佢識,係a介紹,a覺得係自己害左我,a鬧左條player一餐、叫佢同我講清楚,之後player打左篇長文同我say sorry,話咩好珍惜我e個朋友又話咩想繼續同我做fd 最後我藍剔左佢,我而家都唔知點好

跟住條友又道歉又話係佢之前令到我誤會左、佢只係了解緊我、冇當過我係發展對象,話如果唔講清楚既話,佢就真係衰啦又話咩繼續既話會令到我受到更大既傷害同埋對我唔公平 ,而家番唔到轉頭,冇得做番朋友,好唔開心 ,咁點解之前要咁曖昧,我唔對你認真個陣又要撩我,咁好心之前就唔好日傾夜傾得咁密啦,唔好用d曖昧字眼曖昧emojis啦,而家好明顯就係想將我踢一邊,廢事我阻住佢追新女啦,而家佢只係禮貌上同我say sorry,咁樣整體而言,變成好似我係痴女,佢係無辜既好仔咁

但係我真係好唔開心,如果冇共同朋友要佢同我講清楚,會唔會唔洗搞成咁,我唔想搞到面阻阻呀

無架喇 根本個關係已破裂
無可能變返之前咁 最多都係大家繼續扮無野
扮無事發生過

對住呢啲仆街你仲諗住同佢做朋友?
畀著我一定即Block 見到面當陌生人
又同左佢出街
好想問佢,你覺得我地咁樣落去成日單獨見真係好咩
想話比佢知我好辛苦,我試左做返朋友,但我無法停止中意佢
明知繼續無結果,但我又真係唔捨得
開左口再問佢,又驚發現其實自己真係可有可無

我係絲
屌,曖昧左幾個月

同我個故仔似,不過人地係女仔
我係絲
屌,曖昧左幾個月

同我個故仔似,不過人地係女仔

player
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞