乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
我仲同有女朋友個個男仔有聯絡
我地仲約出街
我當佢係我朋友 所以
定係都係唔好
但佢唔得閑 又叫我約第日 佢到底想點
幾個鐘覆一次 真忙定假忙啊

扮忙

I know that feel
幾個鐘覆一次 真忙定假忙啊

扮忙

真係忙足24小時? 忙到一d時間都冇得覆你?

扮忙

岩啊 唔通打幾隻字都冇時間咩
屌我覆左你 你又唔覆我
咁你咪撚覆我啦
多謝你誠懇既回應

扮忙

話說為左睇唔到啲仆街搵我,我熄撚哂啲通知等人搵我我要開app先知,等我手痕

扮忙

話說為左睇唔到啲仆街搵我,我熄撚哂啲通知等人搵我我要開app先知,等自己完美地反客為主

話說為左睇唔到啲仆街搵我,我熄撚哂啲通知等人搵我我要開app先知,等自己完美地反客為主

我都係咁做 有時衰自己手痕

我都係咁做 有時衰自己手痕

初初幾日會,而家慣左無咩野,已經進化到連whatsapp都係咁 不過呢排開工要開番通知
聽佢講話做朋友 我都繼續whatsapp搵佢 但感覺已經唔同 以前會錄音 會問返我野 依家係覆Yes ar No la
明知人地hea都要繼續,好犯賤

有時煲劇/打機真係幾個鐘先睇一次手機
聽佢講話做朋友 我都繼續whatsapp搵佢 但感覺已經唔同 以前會錄音 會問返我野 依家係覆Yes ar No la
明知人地hea都要繼續,好犯賤

算啦,以前我自己搵佢都唔係好開心,比人reject 之後當然態度冷淡左,你最好就block 左佢一排,比自己放低。
頭先睇熊仔頭新片
最後一句:雖然你改善左你嘅溝女技巧 但係你改變唔到嘅 係你嘅長相
頭先睇熊仔頭新片
最後一句:雖然你改善左你嘅溝女技巧 但係你改變唔到嘅 係你嘅長相

唉 如果天生超靚仔/女就好 根本post都唔洗入
屌 無啦啦又記起個八婆

明明個仆街只不過sn鳩禁sd比一堆人草火咋
屌你block左2個禮拜啦 肯醒未呀傻系,見佢sn5萬分都知佢周街flirt9人啦,醒啦on9仔 呢啲公廁唔值得哂時間記起,佢話A0講架咋,你唔係信呀?你仲要追夢架,唔得閒理9個八婆架
仆街幫得人多終於到自己情緒爆發,好撚彩既係block撚哂個條女啲野,條女ig不嬲 private 唔follow番睇唔到佢啲野
頭先睇熊仔頭新片

唉 如果天生超靚仔/女就好 根本post都唔洗入

人都唔識多個
仆街幫得人多終於到自己情緒爆發,好撚彩既係block撚哂個條女啲野,條女ig不嬲 private 唔follow番睇唔到佢啲野

自己總要搵渠道發洩嘅 去飲下酒吹下風仲好過理條八婆啦
無追開post 但想搵個地方呻
就黎24都係a0 好大壓力
好怕會一直都吸引唔到一個鐘意我既女仔
又驚有對象時 會因為無經驗而做得唔好 把握唔到機會 或者俾人嫌我無咩經驗
日日都好tensed 好想快啲有拖拍
又驚有對象時 會因為無經驗而做得唔好 把握唔到機會 或者俾人嫌我無咩經驗

拓闊下社交圈子?

拓闊下社交圈子?

唔洗怕咁多野 比啲信心自己
女仔唔會鍾意啲咩都驚一餐嘅男仔 自信啲 果斷啲反而更吸引

拓闊下社交圈子?

唔洗怕咁多野 比啲信心自己
女仔唔會鍾意啲咩都驚一餐嘅男仔 自信啲 果斷啲反而更吸引

已經比以前自信咗
但一同好多人一齊都仲係烚下烚下
成個傻仔咁

拓闊下社交圈子?

返寫字樓工好難識人 日日坐成日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞