乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

比人block定冇reply?

雙灰剔,沒reply,沒block
打算灰2日抖下先

我同佢絕交左第二十四日

放低再等啦,依d野想急都急唔來,好講緣份

雙灰剔,沒reply,沒block
打算灰2日抖下先

我同佢絕交左第二十四日

放低啦 唔好再計住計住 盞自己辛苦

鬼叫我同佢31/12呦完之後冇再理大家wtsapp, 所以特別記得

我同佢絕交左第二十四日

放低啦 唔好再計住計住 盞自己辛苦

鬼叫我同佢31/12呦完之後冇再理大家wtsapp, 所以特別記得

仲要整花左我借比佢用既貴重野.....後尾我都唔想再wtsapp佢,冇提呢件事,廢事煩住人,搞cheap自己
好耐冇入黎
如果去旅行 條女肯比你攬住訓 代表咩
好耐冇入黎

比機會你

大兩年咋
但好似已經差好遠

原來番工既人都有用snapchat
我果個大我7年 唔知佢有冇用 唔敢問

90後應該都仲會有嘅

聽絲聽分開snapchat同whatsapp搵佢都肯覆
好耐冇入黎

做佢世界
呢排同緊個有仔既女吹水,
feel到有小小好感,
準備冷淡,
不過自己有啲沉船現象
好驚自爆
好耐冇入黎

比機會你

代表佢都鐘意你
好耐冇入黎

比機會你

代表佢都鐘意你

係唔係啊
樓豬上個水先
呢排終於有啲進展 而我認為心態真係好重要
我前排諗通左 就算同個男仔一齊左都會好快收皮
因為大家真係唔係識左好耐 又冇乜共同話題 興趣
之後我就本peh 覺得傾唔傾落去 覆唔覆啲dead air答案都冇乜所謂 之後佢就開始積極翻
其實我想帶出既係 人都係極犯賤既動物 對於已確認既事物係唔會不屑去睇一眼 所以唔好咁傻豬 比對方睇得出你著緊佢 當然適當既關心係需要
feel到有小小好感,
準備冷淡,
不過自己有啲沉船現象
好驚自爆

又驚自爆 不了?
之後我就本peh 覺得傾唔傾落去 覆唔覆啲dead air答案都冇乜所謂 之後佢就開始積極翻
其實我想帶出既係 人都係極犯賤既動物 對於已確認既事物係唔會不屑去睇一眼 所以唔好咁傻豬 比對方睇得出你著緊佢 當然適當既關心係需要

正 我教完人睇番都知自己而家要點做
feel到有小小好感,
準備冷淡,
不過自己有啲沉船現象
好驚自爆

又驚自爆 不了?

唔爆啦,直接突然間唔理佢算

比機會你

代表佢都鐘意你

係唔係啊

唔鐘意你點會比你攬住訓 除非係雞
feel到有小小好感,
準備冷淡,
不過自己有啲沉船現象
好驚自爆

又驚自爆 不了?

唔爆啦,直接突然間唔理佢算

咁好玩咩?
唉屌條友鍾意搵下你又藍tick咁
其實我係咪收得皮

咩叫peh
佢話唔係唔鐘意 只係未到想去追做女朋友既位
係咪收左我兵 係咪應該斷
屌樹窿!!!
一見到呢個post即刻狗衝入嚟
我又係咁
約出嚟又好地地
但wtsapp又唔應機,電話直頭cut鳩我線
約出嚟點約嘅呢,就只可以wtsapp靠一句
xx:xx 赤柱等ok?

出嚟就算幾好傾,返到去仲衰過對住啲msn機械人咁wtsapp真係好撚灰
有個男仔
平時返學會成日專登走過黎聊我講野聊我玩
但係佢又好少whatsapp搵我
即係點
利申藍絲
有個男仔
平時返學會成日專登走過黎聊我講野聊我玩
但係佢又好少whatsapp搵我
即係點
利申藍絲

魚翁撒網,你係其中一條魚
俾人帽左 ,用左兩個月去修補但最後都無用,佢不停話仲愛我,但又唔同番我一齊

四日前決定斬纜,好撚痛苦
啱啱發現佢有女朋友了 我真係要放低佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞