乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
第二個post之後樓豬我已經極少發言係咩事
呢到繼續有咪撚ff啦傻西巴打 為大家比戀愛煩惱既意見
以及有忍者龜巴打 比黑更黑絲打 洗濕左個頭巴打 去落力打擊你地 唔好再ff咁多
歡迎大家當呢到係樹洞
繼續支持
報到
以及有忍者龜巴打 比黑更黑絲打 洗濕左個頭巴打 去落力打擊你地 唔好再ff咁多
歡迎大家當呢到係樹洞

我冇落力打擊㗎我上個post有鼓勵過人
唔係打擊既咁又,係教佢地適時以退為進姐
歡迎大家當呢到係樹洞

我冇落力打擊㗎我上個post有鼓勵過人

宜家個po行mean路線
點樣狠心啲離開

Delete佢contact 或者好似另一個絲教我 改佢名做Take it easy not important
利申絲
主動搵個仔太多食左卡
係咪真係唔應該主動搵仔
點樣狠心啲離開

Delete佢contact 或者好似另一個絲教我 改佢名做Take it easy not important

呢個幾好 本身有諗過改佢名做仆街

直接改 佢玩鳩你架炸
留名繼續mean
利申絲
主動搵個仔太多食左卡
係咪真係唔應該主動搵仔

我覺對係 普遍男人都係想自己狩獵 而唔係獵物送上門我覺得 當然唔排除你主動得太誇張嚇到佢 破了左佢對你既形象
利申絲
主動搵個仔太多食左卡
係咪真係唔應該主動搵仔

我覺係 普遍男人都係想自己狩獵 而唔係獵物送上門我覺得 當然唔排除你主動得太誇張嚇到佢 破左佢對你既形象
利申絲
主動搵個仔太多食左卡
係咪真係唔應該主動搵仔

我覺係 普遍男人都係想自己狩獵 而唔係獵物送上門我覺得 當然唔排除你主動得太誇張嚇到佢 破左佢對你既形象

做女仔要有d矜持
利申絲
主動搵個仔太多食左卡
係咪真係唔應該主動搵仔

同埋主動送上門男方應該會冇咁珍惜 而且可能太錯愕你咁主動 改被動少少好啲

同埋主動送上門男方應該會冇咁珍惜 而且可能太錯愕你咁主動 改被動少少好啲

但佢卡已食 好sad
點樣狠心啲離開

斬濫要恨,全block,覺得唔搵佢好辛苦既搵啲野分散集中力(例如上連登或做番自己興趣既野)
利申絲
主動搵個仔太多食左卡
係咪真係唔應該主動搵仔

唔關事,要識收識放
好攰好眼訓 訓先 早抖咁多位
點樣狠心啲離開

斬濫要恨,全block,覺得唔搵佢好辛苦既搵啲野分散集中力(例如上連登或做番自己興趣既野)

最痛通常係斬頭果一兩星期 我通常會係果到時間整到自己好忙 每日都約下朋友 做下運動 之後d時間就好快過
好攰好眼訓 訓先 早抖咁多位

接力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞