乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
頭先睇熊仔頭新片
最後一句:雖然你改善左你嘅溝女技巧 但係你改變唔到嘅 係你嘅長相

唉 如果天生超靚仔/女就好 根本post都唔洗入

有無睇過新假期張圖
好多時第一下巳經知有無機發展
頭先睇熊仔頭新片
最後一句:雖然你改善左你嘅溝女技巧 但係你改變唔到嘅 係你嘅長相

唉 如果天生超靚仔/女就好 根本post都唔洗入

有無睇過新假期張圖
好多時第一下巳經知有無機發展

鬼唔知咩 毒撚唔識吸引女仔 無人發展到咪仆街抵死囉
又同左佢出街
好想問佢,你覺得我地咁樣落去成日單獨見真係好咩
想話比佢知我好辛苦,我試左做返朋友,但我無法停止中意佢
明知繼續無結果,但我又真係唔捨得
開左口再問佢,又驚發現其實自己真係可有可無

同你差唔多case, 個女仔約我就會出
有時佢hea覆我唔理佢又會up第二d野,傾多兩句又hea我。 知佢最近識左幾個男仔 . 想寫信同佢講咪再搵大家喇 會唔會好on9
原來我只係俾佢攝時間 宣洩佢啲負能量
到佢開心番我就冇用
慣左乜野都會同佢講 但係佢又突然消失
之後仲要撞正好多事都唔如意 想搵個人傾下都冇
依家都過去晒啦

兩日後,我表明仲想有fd做,唔想搞到咁

跟住條友又道歉又話係佢之前令到我誤會左、佢只係了解緊我、冇當過我係發展對象,話如果唔講清楚既話,佢就真係衰啦又話咩繼續既話會令到我受到更大既傷害同埋對我唔公平 ,而家番唔到轉頭,冇得做番朋友,好唔開心 ,咁點解之前要咁曖昧,我唔對你認真個陣又要撩我,咁好心之前就唔好日傾夜傾得咁密啦,唔好用d曖昧字眼曖昧emojis啦,而家好明顯就係想將我踢一邊,廢事我阻住佢追新女啦,而家佢只係禮貌上同我say sorry,咁樣整體而言,變成好似我係痴女,佢係無辜既好仔咁

咁佢到底係邊撚度係珍惜我依個朋友呀

係呀,朋友係就係多佢一個唔多少佢一個唔少呀,我又唔係冇朋友

但係我真係好唔開心,如果冇共同朋友要佢同我講清楚,會唔會唔洗搞成咁,我唔想搞到面阻阻呀

同我個故仔似,不過人地係女仔

player

咁我又唔可以話人係player,至少佢冇拖我,冇可能抹殺佢既一面。
抹殺好既一面*
對唔住各位 但真係好想搵個地方呻晒啲唔開心

我宜家既感情煩惱 就係無感情煩惱
真係好想好想好想有人鐘意有得拍拖
點解個個都好易就有發展對象 一唔一齊到都好
我已經好努力令自己變得更好都仲未遇到過
一直努力但無進展真係好攰 唔想再係咁

呢幾年既生日願望都係下年生日有女仔陪我過
但今年就黎到都係無對象 無對我有好感既人
大概今年開始唔會再過生日了 都無咩咁值得慶祝

乜想拍下拖好高要求咩 點解咁難呀
想呻下
大半個月前鐘意左個男仔,平時都有傾開計講下笑,有約出黎食飯去玩
上個星期佢俾左佢自己作既文我睇,叫我分析下。我分析到少少,就係佢一路都好獨單直至有粒星出現。然後佢問我點睇其中一段。我答唔太清楚(因為我唔肯定佢點諗驚自爆),然後佢解完,話係問如果一段愛情冇轟烈既情節,星星會唔會同意咁
其實嗰刻係有啲肯定佢有野想講,但佢又無啦啦自己話冇時間去拍拖、好怕感情會變淡
究竟佢想點,有言外之意定純粹9up

利申A0絲 覺得佢好明白我所以想試下同佢發展 但又好怕會錯意

你係咪無比signal個男仔 我睇個男仔咁問到應該都係想你有啲表示,但你就係怕無比到最後可能搞到佢想進一步都卻步。

btw個男仔有啲似我,口講無時間要追夢唔想拍拖,所以溝溝下有時會推走自己,覺得太煩,但其實好想有人明白自己,我覺得絲打可以主動啲就ok
唉 我依家比人block埋snap 理由係清唔熟噶人 好無奈 念起嬲嬲地 un follow左佢ig 等自己清靜d 不過依家又念起佢 好犯賤 搞到自己喪chur煙

唔煙唔健康啊
都係果句snapchat 好閒架咋 下個啦 佢都冇重視過你

少年講得啱呀,人地冇放你心到,move on la...一棵樹同森林,你會點揀?

我都知 但一時三刻好難擺得低 要怪就怪自己做錯曬 搞到佢印象差曬 依家只可以不斷催眠自己 將自己時間安排full佢 呢排唔知做咩 做野 讀書都好大壓力 成件事好煩

唔好怪自己,係怪人地做咩要比錯signal
人生呢d野 係要經歷下先知 踩過一次屎先知驚

搞到對感情好抗拒開始

Same here

我自從初戀分手四年到依家先開始搵到一個岩 點知⋯⋯可能要等多四年

19 a0
我係絲
屌,曖昧左幾個月
共同朋友a話佢appoach我,我本身係鍾意佢既
a話佢係一個拍拖次數少既player叫我唔好沉船嫁啦,仲話條友成日睇到自己好高、條件好好
最後我都係沉左,期間係有一直傾呀、有單獨約出街,之後淡左兩日,平時佢日日都會主動搵我,但佢冇,咁我當然會唔開心啦
之後我見到一張佢同女仔影既相,我同佢出街都冇影過相
問佢係咪女朋友,佢隔左成個鐘覆左個emoji,隔咁耐先覆,咁我當然會亂諗野啦,之後隔多半個鐘佢覆佢都想
跟住我問a,a話 唔知有咁既事,a問左player,player話條女係新追緊既目標
咁算點呀,咁我係咩呀 ?我覺得自己好似比人玩左咁呀,勁唔開心,係咁喊,我決定斬攬
因為我同佢識,係a介紹,a覺得係自己害左我,a鬧左條player一餐、叫佢同我講清楚,之後player打左篇長文同我say sorry,話咩好珍惜我e個朋友又話咩想繼續同我做fd 最後我藍剔左佢,我而家都唔知點好

兩日後,我表明仲想有fd做,唔想搞到咁

跟住條友又道歉又話係佢之前令到我誤會左、佢只係了解緊我、冇當過我係發展對象,話如果唔講清楚既話,佢就真係衰啦又話咩繼續既話會令到我受到更大既傷害同埋對我唔公平 ,而家番唔到轉頭,冇得做番朋友,好唔開心 ,咁點解之前要咁曖昧,我唔對你認真個陣又要撩我,咁好心之前就唔好日傾夜傾得咁密啦,唔好用d曖昧字眼曖昧emojis啦,而家好明顯就係想將我踢一邊,廢事我阻住佢追新女啦,而家佢只係禮貌上同我say sorry,咁樣整體而言,變成好似我係痴女,佢係無辜既好仔咁

咁佢到底係邊撚度係珍惜我依個朋友呀

係呀,朋友係就係多佢一個唔多少佢一個唔少呀,我又唔係冇朋友

但係我真係好唔開心,如果冇共同朋友要佢同我講清楚,會唔會唔洗搞成咁,我唔想搞到面阻阻呀

無架喇 根本個關係已破裂
無可能變返之前咁 最多都係大家繼續扮無野
扮無事發生過

對住呢啲仆街你仲諗住同佢做朋友?
畀著我一定即Block 見到面當陌生人

block硬,最撚憎flirt9完人扮無辜
又同左佢出街
好想問佢,你覺得我地咁樣落去成日單獨見真係好咩
想話比佢知我好辛苦,我試左做返朋友,但我無法停止中意佢
明知繼續無結果,但我又真係唔捨得
開左口再問佢,又驚發現其實自己真係可有可無

同你差唔多case, 個女仔約我就會出
有時佢hea覆我唔理佢又會up第二d野,傾多兩句又hea我。 知佢最近識左幾個男仔 . 想寫信同佢講咪再搵大家喇 會唔會好on9

唔洗,黎緊已讀唔理佢898,唔好心軟,斬濫要恨

你恨拍拖,但都要睇緣份 識多d人啦

慢慢等 19 a0揮手
原來我只係俾佢攝時間 宣洩佢啲負能量
到佢開心番我就冇用
慣左乜野都會同佢講 但係佢又突然消失
之後仲要撞正好多事都唔如意 想搵個人傾下都冇
依家都過去晒啦

搵得你做情緒垃圾桶都無機,呢樣係點都唔可以做,話鳩知條女幾唔開心,如果唔係佢下次都只係唔開心先搵你傾,但你調轉諗下,你會同愛人講你有幾唔開心架咩?你只會想同佢分享開心,所以佢搵得你做情緒垃圾桶已經入左fd zone。唔想自己hurt落去你剩係可以斬濫

點樣識

識親一係唔過電 一係對面無反應 一係一想試下人地就出咗pool
係咪我唔配有緣份
其實仲有無識女仔方法 讀緊嗰科成班38人先得到1個女(讀緊飛機維修),番緊嗰份pt啲女又全部有仔 ,我驚孤獨終老呀

慢慢等 19 a0揮手

我23 屌你老母講年紀
呻下先
識左個女仔 傾左排whatsapp 明明傾左兩個星期都幾好傾(我自己覺得)
開始留意佢個陣佢就突然冷淡左 hea覆 齋emoji
睇番先發現一直都係自己問佢既事 佢都無關心過我既任何一件事 即刻明晒

慢慢等 19 a0揮手

我23 屌你老母講年紀

20路過
呻下先
識左個女仔 傾左排whatsapp 明明傾左兩個星期都幾好傾(我自己覺得)
睇番先發現一直都係自己問佢既事 佢都無關心過我既任何一件事 即刻明晒

呻下先

不要再說了
佢病左仲諗住去睇下佢
屌醒我啦好無
呻下先

不要再說了
佢病左仲諗住去睇下佢
屌醒我啦好無

又唔好一口咬定你就係兵,只係你一廂情願 見都冇見過面

不要再說了
佢病左仲諗住去睇下佢
屌醒我啦好無

又唔好一口咬定你就係兵,只係你一廂情願 見都冇見過面

好明顯人地對你冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞