乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
今日終於醒 知道佢根本就唔鐘意我
我終於唔洗好似好低賤咁每日主動搵你
我唔洗搞到自己一文不值 連wtsapp都冇自信
係巴士忍唔住 喊左出黎 念喊愈激動
之前就算拍拖都未試過咁 依加好似失戀咁款
係未戀先失 喊到電話都跌落地 已經顧及唔到途人眼光 我好攰 我放棄啦 嗯

完全明白,過來人。淡忘吧,佢唔值得你咁

希望好快會淡忘 本身想del佢電話 wtsapp record 但我做唔到 ...

DEL, 唔DEL你會掛住佢果陣禁番入去睇,要耐啲時間抽番出黎
本身有一兩個禮拜 特別第一個禮拜 會成日主動搵我cht 又約出去咁
就算有時佢覆表情我之後冇覆 好快佢就會開新話題
講d野仲要好flirt 話咩我係咪鍾意佢啊果d

之後到e加 已經係hea覆 極少主動搵我 就算搵左 我應佢 之後就冇回應

沉左船之後 E加要死狗咁逼自己爬翻上岸 唔好再繼續留意佢同係咁搵佢

退啦,呢啲都已經理撚得你死
今日終於醒 知道佢根本就唔鐘意我
我終於唔洗好似好低賤咁每日主動搵你
我唔洗搞到自己一文不值 連wtsapp都冇自信
係巴士忍唔住 喊左出黎 念喊愈激動
之前就算拍拖都未試過咁 依加好似失戀咁款
係未戀先失 喊到電話都跌落地 已經顧及唔到途人眼光 我好攰 我放棄啦 嗯

乖啦巴打,喊完傷完整理思緒就無事,你會發現世界無左佢一樣美好

絲打黎

呢排番工太攰
BTW攰到想搵個人摟,
又記起個八婆
呢個post越黎越負面
呢個post越黎越負面

SOR9
番工太攰呢排情緒大爆發,
下個禮拜OFF幫番大家解決

BTW 斬濫要恨,記得全BLOCK, 掛住啲仆街都要死忍唔好搵,因為就算你搵人地都係當你SMALL POTATO, 而唔係MR/MS RIGHT
唉,其實我都有d掛住人,不過已經以後都唔會再聯絡
其實冇咩好煩,最難既係重新再去習慣冇佢既生活😲
搵多d野做去分散自己既注意力
下個更可愛
不如用多d時間去增值自己
依個世界係睇樣睇身材嫁啦,而唔係睇人品,你好人只會比人派好人卡,性格港女但樣靚都會好多人追
努力增值自己,搵個更加好,食更高質既飯
上個月跟個朋友去d活動識左個男人 一開頭佢已經有主動撩我講野 後尾成班參加者有食過次飯 食完飯個晚佢就係活動group度搵到我電話wtsapp 同我傾閒計 一開頭都正常傾冇乜野 佢又冇chur我 大家都係隔大半日先覆機既人 但通常一覆就覆勁多個訊息 之後佢講野開始有少少曖昧 又會主動同我報告行蹤講佢去左踢波食飯之類 又會影埋相俾我睇咁 但去到琴日開始佢就冇覆我 本身都係講緊正常野 究竟我做錯咩事
上個月跟個朋友去d活動識左個男人 一開頭佢已經有主動撩我講野 後尾成班參加者有食過次飯 食完飯個晚佢就係活動group度搵到我電話wtsapp 同我傾閒計 一開頭都正常傾冇乜野 佢又冇chur我 大家都係隔大半日先覆機既人 但通常一覆就覆勁多個訊息 之後佢講野開始有少少曖昧 又會主動同我報告行蹤講佢去左踢波食飯之類 又會影埋相俾我睇咁 但去到琴日開始佢就冇覆我 本身都係講緊正常野 究竟我做錯咩事

佢flirt你,你點應佢

我之前都係咁,有chur我、又主動報告行縱 ,建議唔好ff咁多

可能佢對個個都係咁

我之前都係咁,有chur我、又主動報告行縱 ,建議唔好ff咁多

可能佢對個個都係咁

無錯 佢對你咁做 證明佢一樣可以對其他人咁做
前兩日佢sd左個sc俾我 諗住佢肯搵返我啦 咁我今日見到d得意野又sc俾佢 佢仲未睇 究竟連sc都不讀不回係咩心態 唔會好奇人地講咩架咩

btw sc chat 隔離個表情係😏 咁係咩意思呢?
前兩日佢sd左個sc俾我 諗住佢肯搵返我啦 咁我今日見到d得意野又sc俾佢 佢仲未睇 究竟連sc都不讀不回係咩心態 唔會好奇人地講咩架咩

你係佢個fd list係朋友 佢唔係你個fd list

唔明 我有add佢呀

唔明 我有add佢呀

佢係你常用聯絡人 你唔係佢常用聯絡人

唔明 我有add佢呀

我都same case不讀
你係絲打 我都想知女仔角度點諗
普通snap 正常朋友都基本禮貌覆 就算唔想覆都已讀 點會係連開都唔開

唔明 我有add佢呀

普通snap 正常朋友都基本禮貌覆 就算唔想覆都已讀 點會係連開都唔開

我整係會先覆我想覆既人 唔想覆住就hold住一日半日

咁如果係hold住幾日呢
好好玩呀

唔明 我有add佢呀

我有個女仔fd好懶好少睇電話 wtsapp都成日唔覆 sc更加成日幾日先開黎睇 唔知你果個係咪咁既人

唔明 我有add佢呀

不過呢幾日我冇搵佢啦 竟然有呢個表情

我有個女仔fd好懶好少睇電話 wtsapp都成日唔覆 sc更加成日幾日先開黎睇 唔知你果個係咪咁既人

Sc story有時會upload野
即係有用

咁如果係hold住幾日呢

wtsapp我會咁
你既地位重要極有限

即係有用

真係唔知點解 wtsapp就話唔知點覆住 sc睇都唔睇真係頭都大埋

即係有用

真係唔知點解 wtsapp就話唔知點覆住 sc睇都唔睇真係頭都大埋

但佢有睇我story 唔知做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞