乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
佢成日遲覆
但係又肯單獨同我出街
算係點

flirt下佢,約下佢睇下出唔出黎

毒J唔識flirt人
約佢出街ok易
佢自稱自己係宅女

比d自信,咪話借睇戲約佢,約得出黎至少你有d機會

其實十二月已經出左三四次街
我已經直接約左佢星期六出黎
佢成日遲覆
但係又肯單獨同我出街
算係點

I know that feel Bro
但佢個人係咪本身唔鍾意wtsapp既先?
佢成日遲覆
但係又肯單獨同我出街
算係點

I know that feel Bro
但佢個人係咪本身唔鍾意wtsapp既先?

我淨係知佢好少覆group message
同佢私底下傾就1次講5-6句咁
好似飛鴿傳書
點解你主動whatsapp我之後又唔再覆我
點解你主動whatsapp我之後又唔再覆我

y?
了解夠就一齊一定好快收皮...哈
突然好似有共識咁大家都唔講野
佢唔搵我了 我都唔會搵佢
各位巴絲近日幸福嗎?
突然好似有共識咁大家都唔講野

know this feel bro
各位巴絲近日幸福嗎?

突如其來既幸福
各位巴絲近日幸福嗎?

每日忙碌嗎
各位巴絲近日幸福嗎?

突如其來既幸福

你就好啦,我有時發完夢見到個女仔,醒返之後先知係夢,結果不禁落涙 我係眼淺既人,唉
各位巴絲近日幸福嗎?

突如其來既幸福

你就好啦,我有時發完夢見到個女仔,醒返之後先知係夢,結果不禁落涙 我係眼淺既人,唉

Hang in there bro

突如其來既幸福

Hang in there bro

都係呻下,之前比個女仔話我係連登賣可憐,我都係描述件事,根本一開頭係問人意見,我自己冇係post評價佢過d乜,人地點對佢既惡評我都阻止唔到,再加上唔通我唔可以係到呻?人地點睇佢,佢自己對號入座,跟著就反我面....心諗佢當初應承我唔會同我反面..宜家....不過都好,大家講清楚,最後我認低威同佢道歉⋯⋯
留言share心事又冇開佢名,我都已經尊重左佢,宜家諗返轉頭真係唔識再同佢講野。
至少宜家我都唔會再煩到佢,遠離佢對佢黎講係一件開心事,唔會再阻到佢發展,聽到佢咁話我,我都唔係一個好好既人,離開佢是對的。

到此為止吧

呢啲得閒主動番一兩次當釣魚啦

冇謂作賤自己

釣魚等於玩火 隨時自焚
前兩日傾得好地地
無端端而讀不回
前兩日傾得好地地
無端端而讀不回

可能忙緊
佢好耐無覆我 我都let go左 廢事沉船搞死自己
點知佢最近覆左我 我又好唔生性咁秒回左

我可能又要沉一陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞