乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

其實我返工會見到佢 但應該一星期最多見一次到
之前whatsapp仲好正常果陣 我覺得佢係人面前有特登扮到唔太熟咁
例如明明係佢叫我等埋佢一齊收工 但佢會自己好快執定野行去門口先 好似一個人走咁 但佢會係門口(其他同事見唔到既地方)等埋我
但同我一齊返屋企果陣又會正正常常咁幾close
唔知想點

兵了嗎

咁樣好咩

Don't be sad 眼前有兩條路 甘願做兵同埋抽身離去
好好玩

好好玩巴打你好
同個女仔傾左一個禮拜到,日日都傾到3,4點。又好關心我,不過問過人,佢好似對個個都咁好。同佢講曖昧野又唔會走又繼續傾喎,但係就唔知係佢真蠢定扮蠢。又話自己無人鍾意,而家咪有人鍾意你囉。
佢a0我A1
同個女仔傾左一個禮拜到,日日都傾到3,4點。又好關心我,不過問過人,佢好似對個個都咁好。同佢講曖昧野又唔會走又繼續傾喎,但係就唔知係佢真蠢定扮蠢。又話自己無人鍾意,而家咪有人鍾意你囉。
佢a0我A1

收兵味濃

兵了嗎

咁樣好咩

Don't be sad 眼前有兩條路 甘願做兵同埋抽身離去

佢岩岩主動搵我了
有咩要注意 真係好想keep返之前咁

咁樣好咩

佢岩岩主動搵我了

信我啦 呢剎那既主動只係搵你攝時間
你照應佢機 但唔好抱太大期望 唔好冇野應都應
唔洗太主動搵話題

佢岩岩主動搵我了

唔洗太主動搵話題

已讀不回左佢了
唉 何事落到這收場

佢岩岩主動搵我了

唔洗太主動搵話題

已讀不回左佢了
唉 何事落到這收場

大家一齊醒一齊抽身
之前有女仔主動搵我,傾過一段時間,之後俾我知道佢覺得我flirt佢,再加上某d原因,果斷決定唔再聯絡。
我想講你以為係姐,其實唔一定係嫁
佢a0我A1

收兵味濃

我知佢無乜男仔fd囉
之前有女仔主動搵我,傾過一段時間,之後俾我知道佢覺得我flirt佢,再加上某d原因,果斷決定唔再聯絡。
我想講你以為係姐,其實唔一定係嫁

其實個問題已經唔在於標題所講咁簡單
巴打你算係好個堆 起碼決定斷聯
但呢到有唔少人係比人吊起半條命咁玩
對方死唔斷聯 又時冷時熱
即使我地痛定思痛唔搵人 佢地都會不停間中搵下你
早排有個返工識既男仔(雖然有女) 係whatsapp到傾計
開頭係佢主動撩我先 佢都幾主動 我本身冇諗住同佢有d咩發展
但係傾傾下就真係不能自拔
對話係有d flirty 會用好多☺😍呢類emoji
會話「咁我會有d掛住你架喎😢」「乖😘」咁樣
然後佢夜晚做野做到好夜我會一路陪佢whatsapp傾計
有次我唔開心佢陪我講電話到好夜
whatsapp對話頻率係幾密下 成日keep住send
而且唔會已讀不回

但過左一個星期左右 就突然冷淡左好多
內容變到hea左好多 都客氣左好多
會講「咁咪好囉😂」「係啊😂」明顯feel到係hea應
試過就咁覆我一個笑喊
試過已讀不回
仲成日講野冇emoji

屌你老味冇事冇幹就唔好闖入我生命搞到我瀨哂野然後又冷冷淡淡咁啦
做咩要撩鳩我姐

但你一開始都明知佢有女,咁係咩心態
佢固然係playboy仆街性格,但你自己都避忌下啦
而且唔會已讀不回

試過就咁覆我一個笑喊
試過已讀不回
仲成日講野冇emoji

屌你老味冇事冇幹就唔好闖入我生命搞到我瀨哂野然後又冷冷淡淡咁啦
做咩要撩鳩我姐

屌 岩岩先見到個男仔有女 絲打 放手啦 死playboy黎 唔好做人第三者/疑似第三者 無謂因爲呢啲人做臭自己個名
樓主唔再用橙字
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己
而且唔會已讀不回

試過就咁覆我一個笑喊
試過已讀不回
仲成日講野冇emoji

做咩要撩鳩我姐

屌 岩岩先見到個男仔有女 絲打 放手啦 死playboy黎 唔好做人第三者/疑似第三者 無謂因爲呢啲人做臭自己個名

或者應該let go
如何回到當時呀屌

或者應該let go
如何回到當時呀屌

放手 等自己好過啲
遇到個PK
好啦一開頭又秒回又講晒曖昧野
幾日後就冷淡一日
仲突然失埋蹤再BLOCK埋我CONTACT
要玩搵第個啦
原來大家都同病相連
原來大家都同病相連

宜家嬲多過唔開心
中學識佢啦
都差唔多十年
一直都好少傾計但有留意佢
最近決定去馬
但好似傾極都唔啱傾咁
又成日已讀不回/好耐先回我
但又唔係hea 回

不過如果我唔主動搵佢,佢一世郁唔會搵我

係咪收得皮
心好累

(藍絲非gay)
屌 嬲呀

可以點做 只係想維持返之前咁
點解要突然就冷落我[/quote]

用番之前啲巴打既講法 宜家唔好理佢 做番好自己 show比佢睇 冇左你我都生活得多姿多采 隔一排主動搵多佢2-3次 如果都仲係咁冷淡就直接收皮
等下個更好既出現啦 呢個時候要不諗增值下自己 搵啲世藝做 令自己忙啲[/quote]

其實我返工會見到佢 但應該一星期最多見一次到
之前whatsapp仲好正常果陣 我覺得佢係人面前有特登扮到唔太熟咁
例如明明係佢叫我等埋佢一齊收工 但佢會自己好快執定野行去門口先 好似一個人走咁 但佢會係門口(其他同事見唔到既地方)等埋我
但同我一齊返屋企果陣又會正正常常咁幾close
唔知想點[/quote]

係咪你比錯signal人佢以為無機
而且唔會已讀不回

試過就咁覆我一個笑喊
試過已讀不回
仲成日講野冇emoji

做咩要撩鳩我姐

或者應該let go
如何回到當時呀屌

仲問如何點回到當時姐係未夠決絕,你可以唔捨得,太真係唔好再搵佢斷聯啦,有女仲flirt人難保佢同你一齊佢一樣flirt緊第5678條
如能殘忍捨棄是種福氣

利申講緊自己

我一向好決絕,唔得既 無機既 直接block , 拖泥帶水一黎機會低(想用真誠打動人心?呢個年代唔撚受架啦),二黎保護自己,比盡你可以block完唔捨得(而家其實我係咁),但最少我真係唔會再搵條女(雖然好想搵 btw收左好人卡 ,但搵佢顯得我身價低,唔搵算),同埋我性格比較想專注追夢,唔想比其他野distract, 所以由表白果刻已經決定左斬濫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞