乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
好攰好眼訓 訓先 早抖咁多位

same, 我都開始攰,個腦諗唔到野,聽日爬番文為大家指點迷津,sor了,

btw, 巴絲覺得迷茫15 16唔知點好就最好唔好搵人住,同埋自己都唔係諗咁多,講左出黎先,聽日幫番你地
點樣狠心啲離開

斬濫要恨,全block,覺得唔搵佢好辛苦既搵啲野分散集中力(例如上連登或做番自己興趣既野)

驚自己會忍唔住unblock 好無用

解一兩次係人之常情 我定力唔夠都會 但唔好太多同密

斬濫要恨,全block,覺得唔搵佢好辛苦既搵啲野分散集中力(例如上連登或做番自己興趣既野)

索性delete啦 block你都有機會unblock番
點解可以開到3
係咪大家都咁唔識玩
點解可以開到3
係咪大家都咁唔識玩

好多都係9up其他野
點解可以開到3
係咪大家都咁唔識玩

多左人入黎問 然後又有巴打認真比解決方法 加上吹下水 咁第三了

Del左咪夠可以背番出黎
點樣狠心啲離開

放心啦我都會,unblock唔係問題,但要忍同一定要同自己講move on, 下個更美好,同埋其實我12月尾先做完好人,而家2個星期都未過都覺得開始無咩野(會唔捨得既,但忍到手唔搵佢)
最緊要睇得化 睇得開,咁就做到完美抽身離場仲分分鐘釣番人

痴線啦 城市人 有幾多個背到個8個數字

我,其實對一個人上左心,鳩禁都禁到出黎

你唔係咁痴情都唔會入黎依個post啦

你唔係咁痴情都唔會入黎依個post啦

薯s........
照留個名
得閒先睇翻你地煩乜

我就係記得佢電話

咁係時候要忘記啦

我就係記得佢電話

咁係時候要忘記啦

真係諗唔到有咩方法幫到自己

Time will heal..

我就係記得佢電話

日頭做野distract 自己,夜晚難免會有時記起,但理性小小諗番成件事會發現繼續一樣無機,放開仲反而有番機

我就係記得佢電話

咁係時候要忘記啦

真係諗唔到有咩方法幫到自己

搵啲世藝野做,做番啲自己興趣既野轉移一下集中力令時間過得快啲
[長文慎入]
有一排好開心同人傾到snapchat傾到有心心然後冇啦啦所有野好似一夜斷左咁。。。 其實我係度諗係咪我做錯左啲咩然後先會搞到咁 本身傾得好地地 之後乜心心乜日子都冇曬 咁開頭佢同我講翻sor前幾日冇覆sc 咁我話唔緊要啦但之後keep到2日only 佢依家一直都冇覆我sc然後有次我有sd野 佢都係已讀不回 但就有睇我story... 有次我同班frd行行下撞到佢 大家都見到大家 但feel到佢避開我 我想行翻轉頭打招呼結果好頹咁走左 之後我即刻snapchat佢問佢係咪有咩誤會 佢好快睇左但又已讀不回 之後我知左佢del我電話 我嬲嬲地又del左佢snapchat 最近又忍唔住sd snap問多佢一次 結果佢add翻frd都冇 真係想知到底係我問題定佢問題定我唔識同人做朋友 但明明之前乜事都冇我又冇得罪佢

應該你chur得制,人地小小唔理你,你就sc人同show底牌話比人知你鍾意佢無分別,咁做唔係唔得,但未肯定仔女對你有野就咁會嚇走人,同埋你問完佢仲已讀你,咁應該對你無左好感

解決方法都係果個,睇開啲,唔好比佢左右到你,要show番自己魅力出黎吸引番佢主動搵你,但因為你話尷尬左,短時間會難啲,睇化點一黎防止沉船都算幫到自己

萬能key 幾時都啱用

轉過黎係3度講先 之前佢又覆得好密 上堂都會同我傾
支持 留名
支持 留名

姐姐依家點
[長文慎入]
有一排好開心同人傾到snapchat傾到有心心然後冇啦啦所有野好似一夜斷左咁。。。 其實我係度諗係咪我做錯左啲咩然後先會搞到咁 本身傾得好地地 之後乜心心乜日子都冇曬 咁開頭佢同我講翻sor前幾日冇覆sc 咁我話唔緊要啦但之後keep到2日only 佢依家一直都冇覆我sc然後有次我有sd野 佢都係已讀不回 但就有睇我story... 有次我同班frd行行下撞到佢 大家都見到大家 但feel到佢避開我 我想行翻轉頭打招呼結果好頹咁走左 之後我即刻snapchat佢問佢係咪有咩誤會 佢好快睇左但又已讀不回 之後我知左佢del我電話 我嬲嬲地又del左佢snapchat 最近又忍唔住sd snap問多佢一次 結果佢add翻frd都冇 真係想知到底係我問題定佢問題定我唔識同人做朋友 但明明之前乜事都冇我又冇得罪佢

應該你chur得制,人地小小唔理你,你就sc人同show底牌話比人知你鍾意佢無分別,咁做唔係唔得,但未肯定仔女對你有野就咁會嚇走人,同埋你問完佢仲已讀你,咁應該對你無左好感

解決方法都係果個,睇開啲,唔好比佢左右到你,要show番自己魅力出黎吸引番佢主動搵你,但因為你話尷尬左,短時間會難啲,睇化點一黎防止沉船都算幫到自己

萬能key 幾時都啱用

咁可能佢係player比你攤左牌知無得玩落去就閃水,其實我真係有啲攰個腦唔係太轉到,聽日再幫你絲打,sor
[長文慎入]

萬能key 幾時都啱用

我2都應左啲,你得明過去睇番,希望有用幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞