乜主動吊人癮 之後冷冷淡淡咁好好玩咩?(3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

基本上都係一人一句,算啦,上黎屌醒左自己

當撒網囉 得閒扔一兩句吹下水囉

有覆都算OK,最怕係完全唔覆,咁就真係頭痕冇晒計

我自己嘅話對方唔覆機就自然醒水收皮,但係一時又好好傾一時又hea覆,真係同個topic一樣,釣鳩人癮

咁岩傾個topic唔岩姐,如果個女仔對你無feel個topic唔岩都應該唔會想應機,因為我覺得如果個女仔對你有好感既就算唔岩topic我諗佢都會自己搵番野講吹(ff黎,未必係),話知係咪鳩up

我自己嘅話對方唔覆機就自然醒水收皮,但係一時又好好傾一時又hea覆,真係同個topic一樣,釣鳩人癮

咁岩傾個topic唔岩姐,如果個女仔對你無feel個topic唔岩都應該唔會想應機,[red]因為我覺得如果個女仔對你有好感既就算唔岩topic我諗佢都會自己搵番野講吹[/red](ff黎,未必係),話知係咪鳩up

紅字岩喎

咁岩傾個topic唔岩姐,如果個女仔對你無feel個topic唔岩都應該唔會想應機,[red]因為我覺得如果個女仔對你有好感既就算唔岩topic我諗佢都會自己搵番野講吹[/red](ff黎,未必係),話知係咪鳩up

紅字岩喎

因為男人都係咁

紅字岩喎

因為男人都係咁

頂,道出真理
到底男仔摸你個頭係因為手癢定點啊
點解佢藍剔我就得 點解我灰剔佢就唔得?
做人可唔可以唔好咁double standed
屌 好嬲

It depends 對其他女都係咁?

It depends 對其他女都係咁?

點知佢啊 但你問我 就有feel先會想多啲身體接觸
屌 好嬲

你灰剔佢會點
屌 好嬲

你灰剔佢會點

佢成日凶鳩我話如果我灰藍剔佢佢就block我 咁當然佢冇一次真係block 但每當佢藍剔我個陣我都冇出聲啦 咁佢憑咩屌我灰剔佢 佢依加仲要瘋狂藍剔我 我嬲得濟依加block左佢 佢都block番我
屌 好嬲

你灰剔佢會點

佢成日凶鳩我話如果我灰藍剔佢佢就block我 咁當然佢冇一次真係block 但每當佢藍剔我個陣我都冇出聲啦 咁佢憑咩屌我灰剔佢 佢依加仲要瘋狂藍剔我 我嬲得濟依加block左佢 佢都block番我

條友小學雞 應該成日搵交嗌

你灰剔佢會點

So damn true 做啲野講啲野可唔可以成熟番少少
利申 大佢年半

你灰剔佢會點

So damn true 做啲野講啲野可唔可以成熟番少少
利申 大佢年半

你咪又係用返佢D招對返佢
飲醉酒之後做嘅任何野係咪都只係酒後亂性

建議你當係
之前好好傾 出過黎食飯 之後冷淡
到昨日約佢已經已讀不回
唔出咪講聲 洗唔洗應都唔應
到昨日約佢已經已讀不回

let go la,切忌太上心,傷心只會係你
到昨日約佢已經已讀不回

D女係咁,應都唔應好撚黑人憎,條氣chok住但咩都做唔到
到昨日約佢已經已讀不回

當你做到漁翁撒網就會覺得好common既事
同埋一條普通既女,一日最少都幾條仔搵佢,下下咁上心應你咩
到昨日約佢已經已讀不回

但係唔應玩9咩 焗住move on
所以D女話男仔溝女唔認真真係勁on9,唔通死追呀,放左感情落去就大獲,hurt到仆街
到昨日約佢已經已讀不回

所以D女話男仔溝女唔認真真係勁on9,唔通死追呀,放左感情落去就大獲,hurt到仆街

多數呢啲女無視咪算,我都識過呢啲,一笑置之,佢地話想條條認真追佢只不過係想佢個target會認真追佢咋(其他有認真追佢佢唔撚受之後就話世界無好男人) so pathetic
到昨日約佢已經已讀不回

多數呢啲女無視咪算,我都識過呢啲,一笑置之,佢地話想條認真追佢只不過係想佢個target會認真追佢咋(其他有認真追佢佢唔撚受之後就話世界無好男人) so pathetic

多數呢啲女無視咪算,我都識過呢啲,一笑置之,佢地話想條認真追佢只不過係想佢個target會認真追佢咋(其他有認真追佢佢唔撚受之後就話世界無好男人) so pathetic

岩岩應左 '唔得呀⋯⋯約左朋友去年宵!'
點應番佢好 ..唔知普通傾計後再約佢 定係潛番幾日水先 再約
因為食飯果時約左新年後睇戲 所以我點會都問多次先心息
飲醉酒之後做嘅任何野係咪都只係酒後亂性

建議你當係

覺得自己真係好垃圾
竟然因為啲咁嘅野而動情

我都唔想
有咩辦法可以唔care

當發左場夢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞