其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
美斯都唔係最慘嗰個
屌你老母 dybala得一場後備上陣 乜撚嘢同美斯撞位 又係人地就你 美斯有乜咁慘?
higuain因為四年前決賽唔入比美斯迷屌到今年得後備上陣 忘記哂四年前佢分組賽carry隊波嘅功勞 美斯又夠唔夠佢慘?
對冰島十二碼又係自己射失 慘?慘乜撚嘢啊?
又黎放大美斯 贏就美斯勁 輸就美斯慘 最撚憎你d咁嘅人
呢個又係真

咪又係biglia嗰兩球 兩球都half chance黎
克羅地亞兩球空龍黎
同意 但士氣同排陣提子係比阿根廷好太多
可以講係阿根廷班人冇踢開
而提子班人有chemistry 去防守好多
*benatia
個傻閪係咪以為個分係FIFA數值
屌你老母 今場表現得分黎架
比返你睇葡萄牙個場同阿根廷今場啲人分別呀
我諗佢意思應該係
一日勁人一世勁人
就算踢得屎都係勁人
上場12m唔入 邊撚到慘
逼乜撚 唔通要美斯做埋防中先收貨?
C朗打前鋒都要逼啦 仲叫埋人一齊逼添
嗰啲機會同克羅地亞今場啲空門邊到有得比
點解啲人會覺得阿根廷唔廢呢?
牌面靚,唔計冇選嘅伊卡迪
阿古路,希古恩,迪馬,美斯,大巴拿,馬斯,文迪,羅美路
喂你放晒上場唔撚使咩戰術都夠踢啦
但個教練就戇撚鳩亂黎
原來係咁
原來依家比C朗同MESSI之外
仲要計埋邊個隊友廢D....

又唔見早幾年MESSI迷會覺得MESSI勁D係因為有小白同沙維係身邊
結果兩個老晒之後就由4:1 變左5:5

真係諗唔明到底邊個依賴球員多D...

講返先MESSI技術個D真係世界第一
但心態上令佢做唔到球王
呢兩場唔見得佢做有盡攻中同隊長既責任
咪就係教練on9
真心 部份朗迷真係好撚嘔心
仲睇到兩個互含互吹再踩低隊葡萄牙抬高牙朗
然後抬高阿根廷踩低美欺
笑撚到我
話踩低葡萄牙其實你有冇睇琴晚場波

我差唔多場場睇足90分鍾
我睇到好出色既龍 出色既左右閘 雖然爭d比安拉拔強姦
垃圾既Joao Mario guedes 比比fonte間唔中派膠
有紀律性既防守 教練合理既陣客 調動 好差既前場配合 無默契 個人技術唔夠
但係比起今日既阿根廷 差過? 我真係睇唔透
Btw我都話左牙朗世界第一史上最佳啦 可唔可以比番個理性d既討論我架
今場根本係龍門爆左先係咁
出事後都散左
本身兩邊都冇咩真係入到肉
你有冇睇
上半場文迪個球
同埋單刀推撚左去死位既on9
咁都輸龍
阿根廷輸係遲早
卡巴只係先自爆

上半場文迪蘇傑球鎚 阿根廷perez腳射空門
想問咩先為之入肉
唔覺唔係龍門爆就唔會亂 應該係話一早就亂撚左 自爆只係導火線
根本一開頭佩列錫球半單刀 都已經話左比你聽個343有幾癲
成王敗寇 死都要屈阿根廷勁 C朗迷為捧佢 唔好話葡萄牙 皇馬都比朗迷屈隊友廢
就係個教練太on9
又要美斯放球權
又要出西人
c朗對西班牙 落後1:2個陣
一開波見佢係咁爆 個種鬥心真係無得比
做佢隊友真慘 贏就贏佢 乜功勞都係佢
輸就隊友垃圾 hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞