其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
美斯做左90分鐘保安!
c朗宜家差咗喇,以前就係,打反擊隨時都可以自已禁區怒衝去對面禁區,好撚癲
白痴仔
摩迪33呀
比起美欺 奧達文迪果種鬥志更加似隊長 雖然佢廢
慘在乜尻都會入佢數

雖然我極度同意比起牙朗,佢份鬥心同激勵隊友係好差,真係無乜領袖魅力

但係成隊波明明教練排陣出人都有問題,但樓上啲人就話美斯球霸逼走啲人
好啦,之前場波踢法係會多比佢又話佢獨食圍住佢踢
今場波得番兩腳係比佢又話隱形
隊友配合唔到又話佢賴隊友
最好笑有人話叫佢唔好阻住個位退出國家隊,之前退左又話佢無承擔逃避
我只係想表達美斯無咁既體力跑上跑落,佢就係做唔到呢樣野
要做球王
你話要拉後一格幫隊友鋪橋搭路
ok 有助攻未?
你話隊友把握力廢要入埋禁區射波
ok 有入波未?

球王?
屌有冇睇上場 真係波都唔識搓
又有冇睇上上場?所有機會都係朗自己把握
呢件垃圾叫鬥志? 矛到仆街想踢拉仔個頭喎屌
你就on 9,而家講緊實際情況係30幾歲仲可以無限體力跑既人唔多,我已經講美斯做唔到。

唔係唔比你批評,但係你都考慮下佢真係跑唔到呢個事實先。關乜春資格論事?
老左唔跑唔緊要
連12碼都唔識射係咩玩法?
佢無信心讓比人射得唔得?好似當年讓比尼馬咁
個龍又點講呀 倒轉用呀
美斯不嬲毒撚格 對住8號呢d廢閪要下下自己鳩湧去 龍門波都未接穩 可以點
講到佢地做到,美斯就一定要做到咁
咁美斯可以一扭五,佢地做唔到係咪等於佢地廢先?

位置唔同,體格唔同,起碼我唔會要求美斯做一啲佢做唔到既野先
Lonely Messi…
咁當美斯尋晚一扭五未?
球玉平時係前面叉腰等波,見唔對路都改變自己回後防守拎波
而家係講緊個態度
球隊落後緊 要現位拎波都話冇體能咁不如唔好踢啦
我唔相信佢係冇體能做到
有一下C朗撩個波比17號單刀﹐係佢射中間唔入姐
個下傳得幾靚
唔撚明個教練講咩大巴拿同美斯疊位
明明尋日後備出咗佢之後條鋒線生猛哂
係叫你批評既時候考慮下佢係咪真係做到?佢似係有心無力多。30歲打後做到當然值得欣賞,做唔到都唔應該怪佢。批評還批評,都要考慮下現實先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞