其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
一句講哂,係字面上睇.葡萄牙抽走C朗,等於兩場0:4,出局
阿根庭抽走美斯?SOR,阿古路都係入左球,MESA個12M可能比阿古路入埋添.2比1 Win冰島,起馬有3分
唔好攞牙朗黎比 葡萄牙人腳勁咁多
咪話唔好出美斯囉
你地曲線 葡萄牙人腳的確勁過阿根廷
得啦 唔出輸6:1呀嘛 煩到閪咁 宜家出左又咪係輸3粒 收嗲啦好嘛
無牌何來十三炒?個比喻好似。。
你意思咪即係期望美欺好似山狗咁成日返中場瘋狂上腳帶上去
拉啲空位拎波使唔使講到十萬里長征咁
打控傳 無隊友做overlap
自己拉完空位 然後呢 邊個上黎 邊個走前?
根本個陣已經限制左美斯既能力
正正經經433 4231咪好
所以咪話,佢有做到的話俾人屌嘅會係佢隊友唔係佢

其實講左好多次 真係廢事再講
不過同意你佢可以做多d現多d
一直理性討論
分析埋教練隊友因素
攞埋隔離葡萄牙講又得
事實上我真係接受唔到美斯咁嘅表現
當我先入為主又好朗迷又好
美斯表現實在唔好,絕對唔會收貨

同意唔收貨
上場都仲有2腳推大位射下
不過格仔個中場同後防既防守意識又再高一級 d遮線又做得好 唯一有球美欺禁區頂推到波有d空位 比巴塞隊友拉傑迪捉撚哂路
美沙同阿古拿鳩推果陣同意可以嘗試現多d去幫 雖然唔知有冇用同大多情況係一早已經甩鳩左 個波根本冇機會流動 轉移出大位
真係同意個bbc旁述講果句 The players around Messi are not even near the level that he has, he can do nothing
美斯問題拎到阿根廷輸波 唔好出佢囉
佢果個level嘅player俾個濕鳩教練收埋晒
得啦得啦屌你老母
就係你呢挺撚樣令人覺得美斯迷冇質素
一個人帶波帶足全場好無 足球呀 體隊運動呀 講出黎都唔諗下
不過阿根廷有好多球有機會入
喱個真
冇錯,所以佢退出國家隊其實係正確既決定黎.但係點解又要入返呢?

一直理性討論
分析埋教練隊友因素
攞埋隔離葡萄牙講又得

同意唔收貨
不過格仔個中場同後防既防守意識又再高一級 d遮線又做得好 唯一有球美欺禁區頂推到波有d空位 比巴塞隊友拉傑迪捉撚哂路
美沙同阿古拿鳩推果陣同意可以嘗試現多d去幫 雖然唔知有冇用同大多情況係一早已經甩鳩左 個波根本冇機會流動 轉移出大位
真係同意個bbc旁述講果句 The players around Messi are not even near the level that he has, he can do nothing

認同唔可以出哂
但係完全唔覺佢唔出d球星 整體性有強左 完全係雜亂無章 就不如你索性擺d球星出黎 球星到最尾係有佢既價值 同迪甘斯一撚樣 森柏奧利同迪甘斯都係睇唔透 好彩法國真係幾好彩
哇個龍...
你意思咪即係期望美欺好似山狗咁成日返中場瘋狂上腳帶上去

一直理性討論
分析埋教練隊友因素
攞埋隔離葡萄牙講又得

同意唔收貨

迪馬廢, 西瓜廢, 阿古獸廢, 上屆世界盃, 2年前美洲國家盃已經講緊
唔岀阿根廷成隊做緊觀眾
上半場亞軍廷,咁大個空龍都唔識入
點解要可憐球王美欺?

條柒頭咪又係唔跑動唔走位,一攞波就上腳,以前踢塞咩

一個唔肯改變自己踢法,一成不變既球員,配做球王?
好彩佢踢波勁揾到啖飯食咋

以果唔係,以佢咁悲觀,得過且過,亳無進取心既做人態度,咪好似荃灣二坡坊班廢佬咁囉
吊你,加幾粒豆號好撚難咩
個教練真係好撚廢
美斯一早退出國家隊咪幾好囉
踢343 鳩撚到
2翼唔夠快回防 中堅又廢 個教練識唔識用343 唔識用就咪撚用啦 用442 圍撚住美斯踢咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞