其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
有幾多人圍佢啊
One two ?
附近長期有2 3個人
你係隊友你會唔會俾
無腳傳好啲 邊個都死 Salah 都一樣係咁
一個踢唔哂 以前牙朗係葡萄牙 咪又係無咩作為
唔係叫你直接比
主要係睇下阿根廷重點最低分嗰幾個 同埋葡萄牙中場表現至少唔會差過阿根廷先
one two都要有位先得架...
其實佢踢波風格你第一日睇咩
如果你期望佢好似尼馬係咁扭就諗下好喇
根本佢有時同Ozil呢種球員差唔多 隊波好自然好
只係你哋期望太高 而美欺carry到決賽週已經做盡
呢個連兩邊踢咩戰術都唔知
真係膠都費事俾
嘩咁佢就要行住踢,佢果種行係連拉開d人都廢事
點會全世界啊 德國迷會屌佢咩
輸左你出埋咁嘅po 奶翻美斯鞋底 覺得佢好慘 仲唔撚乞人憎?
逼乜撚 唔通要美斯做埋防中先收貨?
而家係講緊其他前場隊友跑緊,進攻緊既時候
佢係慢慢行緊過去
係咪要佢d隊友向後傳俾站緊樁既美斯啊?
具體啲講下邊次進攻佢無現位
不如講下佢有邊次有

都真係冇乜 我眼見次次過半場 個波未有機會轉到佢度已經甩撚左
下。。。 我地一直都淨係討論緊依幾場分組賽表現咋...
你地屈夠阿根廷勁未
key條撚咩,又話佢俾人圍傳唔到比佢
又話佢key緊波做唔到無球走動
屌你踢緊果場有幾多個波啊
大佬你踢過波未?俾人重點防守先要更多跑動去搵位攻喎
算啦 佢地用打機既準則黎評真波 人唔笑 ...
中肯,嗰隊埃及,聲大雨點小
摩迪拎波咩位置
美斯拎咩位置
睇下波先學人討論啦
有冇人可以答下我 既然講到美斯咁 唯一解決方法唔出佢咪得囉
問題係講到佢俾人圍到波都傳唔到俾佢
仲點「控傳」?
係咪要有空位拎到波先組織攻勢?
雖則話佢隊友柒配合唔到,但佢第一步都未做好

西班牙6-1阿根廷
外圍賽咪試過用個無美斯陣
即係你意思係要用呢兩場
因為其他阿根廷球員賽後評分抵分過MESSI
所以MESSI出局無責任/唔關佢事?
咁佢今場波有冇做到拉出黎拎波?
自己慢慢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞