其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
世界盃史上最廢隊長 真係未見過一個隊長係全程頭dup dup
大家今晚有得笑呢隊閪波都係外圍賽最尾美斯上身一腳踢班友上飛機去俄羅斯

盲反理撚得你
輸波入哂佢數先
完全無視d隊友空龍唔入兼直接派膠輸波
唔係想幫佢兜,佢都係無表現
但有啲人好撚嘔心地將責任推哂落佢到
本身55波
輸球鳩波先焗攻
後防咪多空位比人入

仲要換走aguero
頭先開波
屌你老母 otamendi CB, 三後衛
岩呀 教練明知佢射12碼垃圾都叫佢射
明做佢姐
我仲好自信同個freind講。分分鐘輸2:0.好撚在無買
好多都係朗迷盲反緊
有冇睇波
今場個on9教練明顯要佢放球權
佢今場傳控過人都到位
係輸到灰哂
由佢發皮四個下,成隊散曬,本身輸1粒變輸3粒,
身為隊長佢做過D咩?
c朗d隊友又咪係單刀射唔入 佢又咪係自己企出黎carry
小花勁過c朗點解佢唔企出黎carry呀
其實你搵個球會後備龍做正選
仲要條防線玩短傳
卡巴叔踢車仔嗰陣都下下大腳清啦
明知上半場已經就出事,都唔改下踢法
大家今晚有得笑呢隊閪波都係外圍賽最尾美斯上身一腳踢班友上飛機去俄羅斯

盲反理撚得你
輸波入哂佢數先
小花勁過c朗點解佢唔企出黎carry呀

佢carry唔到,都唔係啲撚樣講到佢累輸全隊咁掛
真心覺得佢好撚慘 仲要睇住個龍送分

但真係唔想再睇呢隊垃圾波 睇到燥
唔係睇佢地比人攻入 係睇佢地幾時衰on9
唔明點解下下要拎牙朗去比
美斯咁多年都係咁
性格係低調
冇咩激情
要佢突然轉性係冇可能
我都算半個美斯迷。
可以怪d波派唔到若佢到。
但佢都唔應該打醬油
原諒我用呢個term。
我諗唔到其他
伊卡迪因為橫刀奪愛,搶走美斯好友麥斯盧比斯的妻子,令美斯一向對這名二十四歲前鋒沒好感,更有消息指伊卡迪之前一直無緣國家隊,是美斯從中作梗。
人地個龍唔係on9
教練識換人
沙特好啲
Source?
又唔好咁講,嗰一刻全隊都死火,馬勒當娜領軍都死啦。罪人明眼人都睇得岀係個龍
我屌 平時又話牙朗架空個教練 宜家又話教練識換人
佢自己咪又係一尾鳩推死去
好多時隔離隊友空曬都要推多三四下先俾
再唔係就鳩塞直線
玩造波造到佢得75%傳球成功率完全唔合格啦

成日係到賴個陣 根本而家個陣就係就曬美斯
大巴拿因為同美斯撞位冇得擔正
今場出左根本走位更多同決定更爽
伊卡迪又因為就美斯玩地面足球又唔選
最後咪冇曬選擇
沙特都幾撚博

盲反理撚得你
輸波入哂佢數先
小花勁過c朗點解佢唔企出黎carry呀[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
唔明點解下下要拎牙朗去比
美斯咁多年都係咁
性格係低調
冇咩激情
要佢突然轉性係冇可能

小花迷夠話阿朗靜係識tap in啦
你要人地3字頭唔tap in去一扭十都係無可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞