其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
牙朗,摩迪老過佢咪一樣全場跑黎跑去
同埋佢呢場有進攻過咩?
摩迪大佢兩年又真係跑足90分鐘喎
真係唔明慘在邊到
當然輸波成隊都有責任
你話佢踢得好,入幾球,都可以話佢盡左力..問題係無..
加上佢係隊長呀..佢要負既責任一定多嫁啦
我就見到輸第三球佢搏老命追,唔知有冇人見到
輸第一球佢都有鼓勵卡巴尼路
btw阿根廷係咪已經青黃不接
守到? 第一場踢成點?邊個carry?
當你阿同葡啲人全部都係雪糕筒
起碼葡個龍係勁

更何況阿連中場都唔知去左邊
明明尋晚比過好幾球靚波就話無進攻過,可以盲反到點
摩迪,c朗同巴爾呢幾件都係無限氣好撚癲
話明盲反得鬼閒理佢有冇回防咩 到依家都仲可以話伊卡迪因為美斯所以冇得入選 明明兩個一齊出過
咪係
講到美斯受害者又無體力又點點點
打得差就認啦
咩人地累
自己做隊長都指揮唔到隊友
有冇指揮過都係一個問題
足球上帝永遠是對的
3:0個球,見到美斯追返去,但其他人鳩下鳩下咁,係幾灰鳩既
你搞清楚咩係精華未啊
上半場阿根庭除左前面阿古路俾美斯個球根本就係搶波>鳩傳>甩
possession高代表中場搶贏?幾時控球率變左淨係計中場控球時間
有見到佢追,但唔知做咩追追下停左
大把疤都話ag同semedo係因為牙朗先冇得入選,咁又點計
啲波長期喺阿根庭後防猜黎猜去 傳到中場又斷 都無波傳到上去 就算前面3個美斯踢都見唔到啦
on9 資格論
柒少陣
我係咪要好波過佢先可以批評佢呀柒頭
身為世界上最好既足球員90分都跑唔郁
笑撚大人個口
迪巴拉 先係最慘 又要等四年
教練食屎啦
唔明點解要冇料既配合個勁既
反而要個勁既睇隊友食飯
呢啲真係叫勁?
就好似排球少年入面個天才二傳手
一開始冇隊友食得到佢個timing
最後佢咪又係為左贏 降grade比隊友發揮
利申:睇佢一攞到波就死扭爛扭一打十 你當打學界咩
我覺得你地班fans盲撐都有個點
輸到0:3重唔追波?
你咪當美斯傻先得架
佢一定知完左場波 佢一定比人講
重唔扮下野?
要做野都唔會落後三球先後做啦下話
呢幾場同c朗真係高下立見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞