其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
成面9毛,冇嚟精神
鬼唔知名氣大唔等於踢得好
葡萄牙對西班牙係踢得好嘅 但上場對摩洛哥真係廢到比人禁住打完全組織唔到wo 唔係龍門上身輸埋啦
阿根廷起碼有逼搶有攻勢 係龍門派膠之後洩左道氣
個龍
我覺得阿根廷國家隊內部應該幾黑暗
玩關係玩契仔決定陣容
唔係點解用個閪陣打格仔
其實好多 唔顯眼既野 做左無人知
葡萄牙班波都執左好多年 起碼穩定位置123號人選
陣形form上唔會有太大變動 執好左先發揮得好
呀根廷一盤散沙咁 真係算鳩數啦
行行企企,食飯幾味
可憐人自 有可恨處是
唔講其他 淨係想講美沙
依條垃圾廢撚到 睇到都想嘔
美斯自己炒十二碼同幾碼唔入又關隊友事
花迷logic
屌佢老母閪,個教練真係極撚品,可以搞到成班人都癈撚閪晒,美斯又係仆街仔黎嘅,就當你嘅風格係懶懶行咁,都唔撚係成場消失咗咁吖嘛,冇牽制力,冇行動力,冇領導力,唔肯變動,堅持自己風格,冇表現出想贏嘅決心,真係令人好撚柒鳩失望。
唔好意思,更正番,美斯絕對唔係仆街仔

漏咗兩個字,「正一」
美斯係正一仆街仔黎嘅
牙欺=沾屎
再望番迪提點排陣點用人 臨場調動 換人
森柏奧利
後左1粒之後 阿根廷成班企晒係度流口水
一個踢得閪等如背上全隊輸波責任?
因為佢係美斯先比人無限放大姐,教練球員無責任?
連登仔邏輯
各位唔好嘈啦,美斯世界第一,亞軍廷五線球隊根本就唔值得有小花
幾好笑,邊個講過佢一個踢得好就等如佢係贏波功臣?
更何況依家其他人真係踢得唔好,講下教練排陣有幾好呀?講下其他隊友又有幾好呀?

踢波成隊一齊踢,要屌就成隊屌,係好就成隊好
認為葡萄牙勁d既on9仔不如數下葡萄牙同阿根廷分別有幾多個人踢緊大球會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞