其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
唔知盡力既定義係咩
如果教練叫佢做助攻
佢應該過人射門去表現盡力?
不如講下佢有邊次有
佢想斬比伊卡迪呀 想幫佢申怨 出氣
葡萄牙控球率45%
阿根廷控球率56%
但結果係葡萄牙中場勁過阿根廷中場
我真係睇唔透
中後場差仲打3-4-3
仲要0 入球, 死撚咗佢啦教練
唔走動點拉空位啊清
Dllm成場就好似街場湊人數咁

喂差2件,猜輸果個守龍

你識條春咩 摩納哥>葡萄牙>阿根廷呀
咩叫hea踢 我唔明
嗰meza Perez salvio場場死爆邊 然後底線傳底 咁就叫唔hea?
其實Acuna算踢得唔錯 幾下都去到靚過 但講到尾都係無配合咯 隊野
外圍賽d波垃圾到仆街
最後靠messi個人能力先入到決賽週
而家冇態咪咁上下 俾人大炒真係唔意外
講到明 葡萄牙琴日個場同阿根廷今日個場
你上面班手兄一直就問緊人 有冇睇2場分別
咁公平啲咪拎評分出黎囉
比人圍唔識跑動去拉開d空位比隊友?
屌你睇下波啦
佢可以拎波既係咩位
同埋做key ball 點樣「無」球跑動多
咁大個人隊波已經散到咁輸到咁仲咁乖咁聽話行多兩步都唔得?
教練叫佢出去罰企?
你咁講我真係以為之前話退出國家隊玩要脅果個唔係美斯黎
一隊贏波一隊輸波 其實拎評分黎比真係公平D咩
拉咩空位... 阿根廷踢控傳 唔係踢反擊
控傳係敵人禁區要拉空位 一定係帶波護波引敵人黎
Monaco?
下下比完個波就行咁濟,無諗住做one two,屌你有冇睇場波架 ,仲夠膽話美欺有表現
摩洛哥 講慣左 SOR9RY呀
你係要個咁精確嘅定義去講咩叫hea咁算
你贏當我講錯野
原來你都覺得美斯今場已經展現到佢應有水準
即係馬斯 今場 拎得5分 係咪證明佢係垃圾球員?
佢下場唔可以拎返8分? 佢上幾場唔會拎過7分?
你拎今場佢踢得差 拎5分 可以代表到乜?
用呢兩場即評分去話葡萄牙既球員勁過阿根廷球員真心ON9
我見唔到葡萄牙個龍會撻Q
我見唔到葡萄牙中場會失踪
葡萄牙中場現形咪踢兩腳比返人囉 係咪勁過阿根廷
講多無謂
比評分證明到D乜?
勁人就一定要高分? 抵分就一定係廢?
唔可以勁人因為踢得屎所以拎抵分?

真心想問 你知唔知你自己講緊咩
笑撚到我痴線
個傻閪係咪以為個分係FIFA數值
屌你老母 今場表現得分黎架
比返你睇葡萄牙個場同阿根廷今場啲人分別呀
ON9啦
係人都知係今場評分啦
但證明到D乜?
一個勁人一定場場都拎高分? 廢人就唔可以有場踢得好拎高分?
拎兩場評分黎講有乜用?
咁我係咪搵到場阿根廷D中場高分過葡萄牙D中場就證明佢地勁D ?

Ching岩岩開始睇波? 咩叫勁人廢人
痴撚線你想講球星同普通球員下嘛?
勁人廢人 笑到我痴線 好似我小學用果d詞語
如果個普通球員踢得好又算唔算係廢人?
廢人就唔可以有場踢得好拎高分呢句野真係笑到肚痛
Ching表達能力真係要改進下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞